ide uz sve
SRBI JEDU OVAJ NAMAZ KAO LUDI, A NE ZNAJU DA MOGU I SAMI DA GA NAPRAVE: Gotov je u 3 KORAKA, odlepićete (RECEPT)
Kada vam se jede nešto lagano, uvek možete da napravite domaći humus
Zdravo jelo koje možete da napravite na brzinu je savršena opcija za sve koji su u žurbi ili prosto ne žele da provode sate pored šporeta.
Kada vam se jede nešto lagano, uvek možete da napravite domaći humus. Idealna hrana za tople dane
Sastojci
400 g leblebija iz konzerve
1 kašika tahini paste
1 masni čen belog luka , seckani
3 kašike grčkog jogurta
dobro iscediti sok od limuna
Priprema
Ocedite leblebije u situ postavljenom iznad činije. Sipajte leblebije, tahini, beli luk i jogurt u procesor za hranu ili blender i umutite da se ugladi.
Mutite dok ne dobijete lepu konzistenciju, a zatim premešajte u činiju.
Umešajte sok od limuna i začinite po ukusu.
(Espreso / Magazin Novosti)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!