DIVNO
SAMO OVAKO SE PRAVI BUKOVAČA OCA GAVRILA: Idealna za SVE KOJI POSTE, a ukusi su FANTAZIJA (RECEPT)
Pomešati sveže mleveni paradajz (ili paradajz pire) sa vodom i preliti preko povrća tako da povrće ogrezne u sosu
Sastojci za bukovaču Oca Gavrila na vodi:
300 g bukovače,
4 krompira,
4 šargarepe,
3-4 sveže paprike,
sveže mleveni paradajz (ili paradajz pire),
so,
začini po želji.
Bukovača Oca Gavrila na vodi se priprema na sledeći način:
Iseckati krompir na kriške, šargarepu na kolutove, svežu papriku na krugove, pečurku bukovaču na parčiće.
Poređati u vatrostalni ili zemljani sud.
Posoliti, staviti suvi začin i druge začine po ukusu.
Pomešati sveže mleveni paradajz (ili paradajz pire) sa vodom i preliti preko povrća tako da povrće ogrezne u sosu.
Peći u rerni dok voda ne ispari. Prijatno!
(Espreso / Posna jela)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!