SAMO OVAKO SE PRAVI BUKOVAČA OCA GAVRILA: Idealna za SVE KOJI POSTE, a ukusi su FANTAZIJA (RECEPT)
Bukovača, Foto: Printscreen/Youtube/Kuhinja Valentina Mašković

DIVNO

SAMO OVAKO SE PRAVI BUKOVAČA OCA GAVRILA: Idealna za SVE KOJI POSTE, a ukusi su FANTAZIJA (RECEPT)

Pomešati sveže mleveni paradajz (ili paradajz pire) sa vodom i preliti preko povrća tako da povrće ogrezne u sosu

Objavljeno:

Sastojci za bukovaču Oca Gavrila na vodi:

300 g bukovače,

4 krompira,

4 šargarepe,

3-4 sveže paprike,

sveže mleveni paradajz (ili paradajz pire),

so,

začini po želji.

Bukovača Oca Gavrila na vodi se priprema na sledeći način:

Iseckati krompir na kriške, šargarepu na kolutove, svežu papriku na krugove, pečurku bukovaču na parčiće.

Poređati u vatrostalni ili zemljani sud.

Posoliti, staviti suvi začin i druge začine po ukusu.

Pomešati sveže mleveni paradajz (ili paradajz pire) sa vodom i preliti preko povrća tako da povrće ogrezne u sosu.

Peći u rerni dok voda ne ispari. Prijatno!

(Espreso / Posna jela)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.