RUSKI NEUROLOG OTKRIVA 3 KORAKA DA OTKLONITE GLAVOBOLJU: Posle ovoga nećete koristiti TABLETE, treba vam 2 MINUTA
Evo šta treba da radite, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

VIDEO

RUSKI NEUROLOG OTKRIVA 3 KORAKA DA OTKLONITE GLAVOBOLJU: Posle ovoga nećete koristiti TABLETE, treba vam 2 MINUTA

ko vas s vremena na vreme muči glavobolja, a ne želite da pijete tablete protiv bolova niti da isprobavate domaće, narodne "lekove" protiv ove tegobe, možda će vam biti interesantan savet ruskog neurologa Alekseja Mamatova. On tvrdi da tehnika starih bolničara za manje od dva minuta otklanja glavobolju i to na potpuno prirodan način, a možete je izvesti doslovce bilo gde.

Objavljeno:

Mamatov, inače veoma popularan na društvenim mrežama, kad god je to moguće savetuje rešavanje prolaznih zdravstvenih problema, bar onih manjih, bez lekova, pa tako nudi i rešenje protiv migrene i glavobolje na jednostavan, prirodan način.

On je podelio snimak na kom pokazuje kako da uz nekoliko poteza ruku i kratkom masažom otklonite bol u glavi. Ističe da ova metoda u tri koraka stimuliše dotok krvi u mozak, što dalje rezultira nestankom glavobolje.

@mamatov.com Лечим мигрень без таблеток за 2 минуты! БОЛЬ УЙДЕТ 100%! #головнаяболь #мигрень ♬ оригинальный звук - Алексей Маматов

Dlanovima zategnite kožu od slepoočnica pa naviše što više možete i tri puta udahnite i izdahnite.

Potom jedan dlan stavite na potiljak, a drugi na čelo i usmeravajte rukom kožu ka gore, takođe u trajanju od tri udaha i izdaha.

Treći korak jeste da izmasirate slepoočnice, koristeći kružne pokrete u smeru kazaljke na satu, a potom kratko izmasirajte i tačku izmežu palca i kažiprsta.

I na kraju - popijte šolju crnog čaja zaslađenu sa jednom kašičicom meda.

Mamatov tvrdi da ova metoda garantovano pomaže, a svakako je vredi isprobati!

BONUS VIDEO:

04:52

DOPING I ALKOHOL NIKAKO NE IDU ZAJEDNO! Doktor Miljko Ristić: Tako slabi aorta, a kad njen zid pukne, TO VAM JE SMRT NA TERENU

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.