Foto: Printskrin Telegram

HOROR

Stravičan snimak iz Rusije: Ukrajinski dron udara u stambenu zgradu, više povređenih (VIDEO)

Od početka napada na Ukrajinu u februaru 2022. godine, Moskva gotovo svakodnevno saopštava o napadima ukrajinskih dronova na pogranične i centralne delove Rusije

Objavljeno: 26.08.2024. 07:14h > 07:19h

Nekoliko ljudi povređeno je u napadu dronova na grad Saratov, a među povređenima jedna žena je u teškom stanju i lekari se bore za njen život, izjavio je jutros gubernator Saratovske oblasti Roman Busargin.

On je na Telegramu napisao da su u napadu oštećene stambene zgrade.

"Nažalost, ima povređenih. Jedna žena je hospitalizovana u teškom stanju i lekari se bore za njen život. Ostali su zbrinuti na licu mesta", naveo je Busargin, a prenosi RIA Novosti.

On je prethodno izjavio da je protivvazdušna odbrana jutros uništila dronove iznad Saratovske oblasti i da su ostaci dronova pali na stambene zgrade u Saratovu i Engelsu.

Od početka napada na Ukrajinu u februaru 2022. godine, Moskva gotovo svakodnevno saopštava o napadima ukrajinskih dronova na pogranične i centralne delove Rusije.

Rusija ima vojnu bazu strateškog bombardera u Engelsu koju je Ukrajina više puta napala otkako je Moskva pokrenula svoju invaziju u punom obimu u februaru 2022.

Na snimku koji je objavljen na mrežama može se videti oštećena višespratnica u Saratovu, U Engelsu je oštećen zadnji sprat stambene zgrade.

Bonus video:

(Espreso / Agencije)