Najsavršenija uskršnja torta, Foto: Jela Jelena Petrović

video

BAKIN RECEPT ZA USKRŠNJU BELU LEPOTICU IZUVA: Toliko je KREMASTA I DOBRA, da je nijedna SRPSKA KUĆA NEĆE ZAOBIĆI

Uskršnja bela lepotica gotova za 15 minuta . Poslastica za celu porodicu koja se ne peče

Objavljeno: 25.04.2024. 15:47h

Potrebno je:

2 pudinga

600 ml mleka

šećer po želji

1 vanilin šećer

100 g maslaca

1 pakovanje piškota

1/2 kg jagoda

200 ml slatke pavlake

FOTO: Jela Jelena Petrović
FOTO: Jela Jelena Petrović
FOTO: Jela Jelena Petrović
FOTO: Jela Jelena Petrović

Priprema:

Mleko staviti da šporet zasladiti po želji.

Dodati vanilin šećer. U 100 ml vode izmešati puding pa kad mleko provri zakuvati puding i dodati maslac

Po želji se može dodati i 100 gr bele čokolade. Malo prohladiti pa IZLOMITI na krupno piškote i izmešati.

U pleh okrugli sipati pola pa poredjati jagode polovinu presečeno na pola.

Odozgo sipati ostatak kreme i poredjati ostatak jagoda i staviti na hladjenje. Kad se malo ohladi umutiti pavlaku i sipati preko jagoda. Ostaviti preko noći da dobro se stegne

BONUS VIDEO:

(Espreso / I.O.)