Sin je rekao ocu da neko živi na njihovom tavanu: Kada se popeo gore zatekao je jeziv prizor, ovo je taktika uljeza
Tavan, Foto: Printscreen/Reddit/CatchingWindows

užas

Sin je rekao ocu da neko živi na njihovom tavanu: Kada se popeo gore zatekao je jeziv prizor, ovo je taktika uljeza

Kako je objasnio, sve je počelo kada su ukućani primetili da su vrata tavana otvorena, što im je bilo čudno jer nisu često odlazili u ovu prostoriju

Objavljeno:

Verujemo da se većina odraslih ljudi, dok su bili deca, plašila tavana, jer smo uvek mislili da se gore krije neko ili nešto. Do ovih zaključaka smo dolazili jer su nas uglavnom stariji plašili ili smo videli strašne scene na filmovima, a jednom dečaku su se ovi strahovi i obistinili.

Naime, jedan otac je na društvenoj mreži "X" objavio šta je njegova porodica otkrila na tavanu, a mnogima je njegova priča izazvala jezu.

Kako je objasnio, sve je počelo kada su ukućani primetili da su vrata tavana otvorena, što im je bilo čudno jer nisu često odlazili u ovu prostoriju.

"Ne koristimo tavan, pa smo se zbunili. Još gore je bilo kada je moj 5-godišnji sin pogledao u mračni otvor i rekao da "tamo živi čovek", istakao je.

Kada je čuo reči svog sina, ovaj čovek je odlučio da se popne na tavan, a ono što je ugledalo ga je ostavilo u šoku.

Na tavanu je bio svež otisak nečije šake.

On je odmah instalirao kamere kako bi otkrio o čemu se radi.

Vlasnik kuće se viiše nije oglašavao, ali ljudi na društvenim mrežama imaju različite teorije.

"Ovo je taktika koju koriste uljezi. Ušunjaju se na tavan dok su vrata garaže otvorena. Čekaju da porodica izađe napolje kako bi ih opljačkali. Nešto slično se dogodilo u mom komšiluku", "Možda je samo bujna mašta deteta", "Daj Bože da je neka životinja", "Molim vas javite šta se desilo, gledam u svoj tavan i nije mi dobro", pisali su ljudi.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.