Priznao ženi da je prevario, a onda je usledio šok: Zbog njene reakcije se sledio, evo šta je uradila
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

ispovest

Priznao ženi da je prevario, a onda je usledio šok: Zbog njene reakcije se sledio, evo šta je uradila

Očekivao je suze i vrištanje, ali ovome se sigurno nije nadao

Objavljeno:

Nijedna priča o preljubi nije ista, i obično nikada nema srećan kraj. Prevaru je teško, često i nemoguće oprostiti, a dobar primer za to je ispovest Marka koji je prevari svoju suprugu Emu, i koji je kasno shvatio da je napravio ogromnu grešku.

Mark (35) nije ni slutio da će se naći u ovakvoj situaciji. On i njegova supruga Ema (34) osam godina su imali ono što bi većina smatrala solidnim brakom.

Upoznali su se na koledžu, brzo se zaljubili i izgradili zajednički život - bez dece, samo njih dvoje i njihova mačka Luna.

Pre nekoliko meseci Mark je napravio strašnu grešku. Započeo je aferu s mlađom ženom koju je upoznao u teretani, po imenu Laura. Ono što je počelo kao bezazleni flert eskaliralo je u nešto više, nešto zbog čega je Mark duboko žalio. Afera je trajala samo nekoliko meseci, ali ga je izjedao osećaj krivice. Svaki put kad bi pogledao Emu, osećao bi se kao prevarant.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Jedne večeri, rekao je Emi da sedne na kauč. Priznao je aferu i koliko ga krivica izjeda.

Ema je slušala u tišini, bezizražajnog lica. Mark je očekivao ljutnju, suze, možda čak i ispad. Ali Ema je samo sedela tu, očiju uprtih u njega, kao da je čekala da on završi.

Zatim, nakon nečega što se činilo kao večnost, Ema je samo nekoliko puta trepnula i zatim progovorila. "Zašto?" pitala je.

Mark je bio zatečen. Očekivao je pitanja - s kim je to bio, koliko dugo traje - ali ne ovo. Promrmljao je nešto o osećaju udaljenosti, o tome kako su oboje bili tako zaposleni i kako je napravio užasnu grešku.

Ema je klimnula, kao da je razumela. Ali bilo je nečeg lošeg u njenoj reakciji. Njena smirenost je bila uznemirujuća. Bez reči, ustala je i otišla do kuhinje. Vratila se s čašom vode, sela pored Marka i pružila mu je.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.