SAMO NAJVEĆI GENIJALCI SU USPELI: Pronađite drugačiji avion na slici za 7 sekundi - super test vida i fokusa
Da li ste uspeli da rešite mozgalicu?, Foto: Printscreen/Reddit

probajte

SAMO NAJVEĆI GENIJALCI SU USPELI: Pronađite drugačiji avion na slici za 7 sekundi - super test vida i fokusa

Odličan način da se zabavite i testirate svoje sposobnosti

Objavljeno:

Optičke iluzije su sjajan način da proverite, ne samo svoj način razmišljanja, već i da testirate vid i sposobnost koncentracije. Naravno, ovo je pre svega odličan način da se zabavite.

Pronalaženje skrivenih detalja u optičkim iluzijama može biti izazovno, ali istovremeno i zadovoljavajuće iskustvo za one sa oštrim okom i visokim koeficijentom inteligencije.

U ovoj konkretnoj mozgalici, postoji zagonetni avion koji se krije među redovima identičnih crvenih aviona. Iako neki mogu brzo uočiti neobičan avion, drugima je potrebno više vremena da ga pronađu.

Avion
foto: Printscreen/Reddit

Mozgalica

Za većinu ljudi, ovakve optičke iluzije mogu da deluju zastrašujuće na prvi pogled. Međutim, ključno je pažljivo ispitati svaki deo scene i koristiti različite taktike kako biste otkrili skriveni detalj.

Dok se jedni odlučuju da da počnu od gornjeg levog ugla slike i postepeno prelaze na donje delove, drugi preferiraju suprotan pristup. Takođe, analiza okoline oko svakog elementa slike može pomoći u pronalaženju skrivenih detalja.

Rešenje

Ukoliko niste uspeli da obavite ovaj zadatak za zadatih sedam sekundi, mala pomoć - traženi avion se zapravo nalazi u pretposlednjem redu, u donjem levom uglu. Oni sa izuzetnim sposobnostima zapažanja i analize scena verovatno su već uočili ovu neobičnu pojavu, dok drugi možda i dalje tragaju za skrivenim detaljima.

Bonus video:

04:42

BRZE VESTI 05.08.2024

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.