Za sebe ponosno tvrdi da je kuguarka, a otkrila zašto voli samo mlađe muškarce: Imaju ono što njoj najviše treba
Žena otkrila zašto voli mlađe muškarce, Foto: Printscreen/tiktok/ fashionably.divorced

Ispovest

Za sebe ponosno tvrdi da je kuguarka, a otkrila zašto voli samo mlađe muškarce: Imaju ono što njoj najviše treba

Žena iz Merilenda (47), koja se predstavlja kao ponosna kuguarka, opisuje svoja iskustva sa mlađim muškarcima

Objavljeno:

Amerikanka koja redovno objavljuje video klipove na Tik Toku, poznata je po svojim savetima za razvedene žene. Ovoga puta je izazvala veliku pažnju kada je ispričala zbog čega izlazi isključivo sa muškarcima koji su mnogo mlađi od nje.

- Muškarci mojih godina uopšte ne vode računa o sebi. Fizički su totalno neaktivni. Ja vodim računa o sebi, aktivna sam. To su osnovni principi privlačnosti. I tu nema nikakvih kompromisa, želim da se osećam i izgledam najbolje što mogu. Moji vršnjaci nemaju isti žeđ za životom, kao što je to bio slučaj dok su bili mlađi. Muškarci mojih godina, bar oni koje ja poznajem, su istrošeni i plaše se da probaju bilo šta novo - priča žena iz Merilenda.

- Oni nemaju smisao za humor, učaurili su se i nemaju intelektualnu radoznalost. Prosto, dosadni su - tvrdi ona i dodaje da ima samo jedno pravilo za mlađe muškarce, koje je važno da se ne bi narušila dinamika moći u vezi.

- Granica gde povlačim liniju je maksimalnih 10 godina razlike. Smatram da u tom rasponu godina, oboje možemo da budemo ravnopravni zato što smo imali slična životna iskustva dok smo bili mlađi. Kada postoji disbalans moći, to ne samo da nije fer, a za mene nije ni interesantno. Da, izlazim i sa muškarcima koji su mlađi više od 10 godina od mene, ali to je samo zabava, nikako materijal za vezu - ispričala je Amerikanka.

@fashionably.divorced When women stay in an unhappy marriage, they’re either actively trying to fix it or actively getting ready to leave it. #divorce #divorcedwomen #divorcedparents #divorcediaries #divorcedmen #toxicmarriage #toxicrelationship #fyp ♬ original sound - Fashionably Divorced

Sasvim očekivano, usledilo je mnogo komentara, i to sasvim različitih.

Jedni se slažu sa njom, i kažu da su njihovi vršnjaci zapušteni i fizički i mentalno, piše Mirror.

Drugi navode da se uopšte ne slažiu sa ovim i da to zavisi od ličnosti.

- Ja imam 37, a moj partner 25, i ne mogu da budem srećnija - napisala je jedan od komentatorki.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.