Ćerka poznate pevačice više gola nego obučena: Bujne grudi i intimu prekrila komadom tkanine, pozadina sve otkriva
Lurdes Leon, Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

video

Ćerka poznate pevačice više gola nego obučena: Bujne grudi i intimu prekrila komadom tkanine, pozadina sve otkriva

Ona je došla na reviju Marka Džejkobsa u njujoršku biblioteku

Objavljeno:

Lurdes Leon (27) ćerka kraljice popa Madone živi je dokaz da iver ne pada daleko od klade. Poput svoje majke, atraktivna crnka obožava da podigne temperauri i provocira svojim izgledom.

Na reviju svog prijatelja Marka Džejkobsa u njujorskoj javnoj biblioteci došla je više gola nego obučena. Za ovu priliku ona je odabrala bušnu crnu, mini haljinu u koja je više otkrivala nego pokrivala.

Ne propušta Džejkobsove revije

Haljina je imala duboki izrez, velike rupe i prozirne ukrase. Njene bujne grudi kipele su iz dekoltea. Haljina je otkrivala njenu zadnjicu, a strateška mesta na grudima i intimnom području pokrivao je samo komadić crne tkanine.

Lurd je haljinu uparila sa srebrnim sandala, oko vrata je imala ogrlicu i na ušima ogromne srebrne alke. U ruci je držala manju torbu, dok je dugu kosu raspustila da slobodno pada tek blago prelomljena.

Izgled je zaokružila šminkom nežnih tonova kako bi istakla svoju prirodnu lepotu. Lurd ne propušta revije Marka Džejkobsa koji je pre nekoliko godina angažovao kao zaštitno lice.

Ona je na reviju došla držeći se za ruke sa muzičarkom Aleksandrom Drevčin poznatijom pod umetničkim imenom Eartheater.

Lurd je plod trogodišnje ljubavi Madone i fitnes instruktora Madona i Karlosa Leona. Nikad se nisu venčali, a razišli su se kad je Lurd imala samo sedam meseci. Ipak, ostali su prijatelji zbog ćerke.

Kako je jednom prilikom rekao Karlos zauvek će biti zahvalan Madoni što je rodila „ljubav njegovog života“.

- Ne kajem se. Ne bih ništa menjao. Izvukao sam najbolju stvar iz te veze, a to je moja ćerka. Moja ćerka mi je sve - rekao je on tada.

Lurd pokušava da izgradi muzičku karijeru poput svoje mame, a breme slavnog imena svoje majke s ponosom nosi.

Bonus video:

02:30

NAPAD ŽUJOVIĆA TREBA GLEDATI U KONTEKSTU ZAPADNIH OBAVEŠTAJNIH SLUŽBI! Analitičari o teorističkom napadu: Meta je bila Srbija

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.