Svanulo je iznad crkve Svetog Marka, i tako će biti u decenijama koje dolaze: Predsednik Vučić se oprostio od Bore
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Otišao je velikan

Svanulo je iznad crkve Svetog Marka, i tako će biti u decenijama koje dolaze: Predsednik Vučić se oprostio od Bore

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se od Bore Čorbe

Objavljeno: 09:06h

Bora Đorđević umro je u 71. godini života, u bolnici u Ljubljani, a od njega se oprostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na njegovoj zvaničnoj Instagram stranici objavljena je crno bela fotografija Bore Đorđevića uz reči:

- Otišao je velikan, otišao je naš Bora. Zadužio nas je, svojom pesmom i ogromnom ljubavlju prema Srbiji. Neka mu je večna slava i Bog da mi dušu prosti. Svanulo je iznad crkve Svetog Marka, i tako će biti i u decenijama koje dolaze - piše u objavi.

Bora Đorđević, čuveni roker, poslednjih dana nalazio se u bolnici u Ljubljani i zdravstveno stanje bilo mu je pogoršano.

Za "Blic" se tada oglasio menadžer grupe "Riblja čorba", Bane Obradović, koji nam je otkrio da je Bora tada zadržan u bolnici.

- Bora je u bolnici, za 24 sata znaćemo sve. Za sada samo imamo informaciju da je u pitanju jaku upala pluća, porodica je o svemu obaveštena - rekao nam je Bane Obradović, menadžer grupe.

Osim toga, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

- Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima.

Bonus video:

01:42

Simptomi hronične opstruktivne bolesti pluća zbog koje je Bora Čorba na kiseoniku: Ovo je 5. najčešći uzrok smrti u Srbiji

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.