"Stalno se čula svađa, ona se psihički razbolela: Komšije o stravičnom ubistvu muškarca u Nišu, ćerka uhapšena
Mesto zločina / Ilustracija, Foto: Kurir

horor!

"Stalno se čula svađa, ona se psihički razbolela: Komšije o stravičnom ubistvu muškarca u Nišu, ćerka uhapšena

Komšije o stravičnom zločinu u Nišu, ćerka ubila nepokretnog oca

Objavljeno:

U Nišu u Ulici Pariske komune juče se dogodilo ubistvo muškarca S. Đ. (79) kojeg je, kako se sumnja, ubila ćerka D. M. (56), a kako prvi komšija priča za Telegraf, iz njihovog stana stalno se čula svađa.

"Ubijeni čovek je bio zdravstvenu radnik, ovde je kupio stan pre 50ak godina. Dugo je radio kao medicinar na Bliskom Istoku. Oženio se i dobio ćerku. Žena mu je umrla pre petnaestak godina a ćerka mu se udala, brak nije uspeo, ona je dobila ćerku ali se vratila kod oca. Ta devojka nije živela sa njima, ostali su samo oni dvoje. Ubijeni komšija je bio uopšte jedna dominantna osoba u odnosu da ljudima, verujem da je takav bio i u porodici što se odrazilo na njegovu ćerku.

Iz njihovog stana stalno se čula svađa, ćerka se psihički razbolela, stalno je lečena u Gornjoj Toponici. Dok je on bio dobro, brinuo se o njenom lečenju ali je dobio karcinom kože, operisan je ali nije bio dobro.

Tada su se stvari pogoršale jer se ona više nije lečila. Ne znam šta se desilo, čuo sam da mu je nečim razbila glavu i da je telo našla patronažna sestra. Juče je bila policija, međutim oni nisu hteli da daju nikakve informacije", rekao je on za naš portal.

Oglasio se Ivica Dačić

Policija u Nišu uhapsila je D.M. zbog osnovane sumnje da je ubila svog oca, saopštio je ministar Ivica Dačić.

"Policija u Nišu uhapsila je D.M. (56) zbog osnovane sumnje da je ubila svog oca S.Đ. (79). U toku prepodneva pronađen je S.Đ. u njegovom stanu, sa više povreda po glavi i telu, od čijih posledica je preminuo", piše u saopštenju.

Žrtva je bila nepokretna osoba, i događaj je prijavila sestra kućne nege. Policija osnovano sumnja da je izvršilac kćerka pokojnika, D.M., i ona se tereti za krivično delo teško ubistvo, a dalje postupanje preuzeće tužilaštvo.

Bonus video:

04:53

Sudski veštak i advokat o podizanju optužnice za ubistvo Danke Ilić

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.