"Kada sam radio to sa ocem, mogao sam da doživim orgazam": Ubica roditelja otkrio najbolniju istinu, ovo je jezivo!
Erik i Lajl Menendez, Foto: MIKE NELSON / AFP / Profimedia

STOMAK ĆE VAM SE OKRENUTI

"Kada sam radio to sa ocem, mogao sam da doživim orgazam": Ubica roditelja otkrio najbolniju istinu, ovo je jezivo!

Proteklog meseca društvene mreže su bile preprlavljene isečcima sa suđenja braći Menendez, koje se održalo u dva navrata - 1994. i 1996. godine, gde oni priznaju da ih je otac zlostavljao od najranijeg detinjstva na najrazličitije načine

Objavljeno:

Slučaj braće Menendez, koji su 1989. godine brutalno ubili svoje roditelje Hosea i Kiti, a sve nakon godina seksualnog zlostavljanja koje su doživljavali od strane oca, ponovo je dospeo u žižu interesovanja javnosti nakon što je snimljena dokumentarna serija: "Čudovišta: Priča o Eriku i Lajlu Menendezu". I dok se čeka 29. novembar, kada će sud u Kaliforniji razmotriti preinačavanje kazne i potencijalno oslobađanje iz zatvora, na internetu se pojavljuju brojni snimci sa suđenja u kojima saznajemo gnusne detalje odnosa sinova i oca.

Proteklog meseca društvene mreže su bile preprlavljene isečcima sa suđenja braći Menendez, koje se održalo u dva navrata - 1994. i 1996. godine, gde oni priznaju da ih je otac zlostavljao od najranijeg detinjstva na najrazličitije načine. Lajl je u suzama priznao da mu je tata stavljao četkicu za zube u analni otvor, dok je Erik otkrio da mu je bilo svega šest godina kada je prvi put bio primoran na oralni odnos. Tada je dodao i da bi svaki put nakon čina išao da povraća, te da je na hranu stavljao velike količine limunovg soka da bi neutralisao ukus izlučevina u ustima.

I kako je seksualno uznemiravanje trajalo više od jedne decenije, Erik na najnovijem objavljenom video zapisu sa suđenja priznaje da je u jednom trenutku počeo da preispituje svoju seksualnost, a najviše ga je zbunjivalo to da ga intimni odnos sa ocem više nije boleo.

"Nisam znao šta se dešava sa mojim ocem. U Kaliforniji, nisam razumeo zašto, ali više me nije bolelo toliko. Imao sam više prijatelja jer sam imao kola, igrao sam tenis sa njima i bio sam mnogo više nezavistan. Osećao sam da treba da budem jači. I kada sam radio to sa ocem, nisam vrištao, niti sam se opirao. Plašio sam se, ali sam mogao da doživim orgazam. To me je zbunjivalo da li sam gej ili nisam. Meni to nije bio problem, ali mama je govorila da je biti gej gore od smrti", odgovorio je Erik Menedez advokatu koji je vodio ispitivanje, a potom dodao da su mu se sviđale i devojke i da je imao često intimne odnose sa njima.

"Tata mi je govorio da sam ped*r"

Potom je priznao da se otac Hose vrlo grubo šalio na račun njegove navodne homoseksualnosti.

"Govorio mi je da sam ped*r. On je mrzeo homoseksualce i odbijao je da prihvati to što se dešavalo među nama. Govorio je da nije ništa od toga. Ni ja nisam mislio da je to što tata i ja radimo homoseksualizam, već da je to samo nešto što radimo tata i ja. Ali, opet, bio sam zbunjen jer više nije bolelo kako što sam smatrao da bi trebalo. I zato sam bio zbunjen", rekao je pred sudijom i porotnicima.

Na pitanje advokata šta je odgovarao ocu kada bi ga nazvao ped*rom, Erik je odgovorio da bi u glavi pomislio: "A šta si ti onda kog đavola".

"Kad me je masirao jedino je bio fin"

U međuvremenu je i "Los Angeles Times" objavio još jedan ranije nepoznati iskaz mlađeg od dvojice braće Menendez u kom je naveo da je "u početku uživao u očevim dodirima i masažama, jer je to bio jedin put kada je otac bio fin prema njemu".

Erik i Lajl Menendez
Erik i Lajl Menendezfoto: VINCE BUCCI / AFP / Profimedia

Inače, sud u Kaliforniji će 29. novembra odlučiti da li će biti preinačena kazna braći Menendez ako kao dokaz bude prihvaćeno pismo poslato rođaku, koje ukazuje da su Lajl i Erik bili žrtve seksualnog nasilja, uz ranije priznanje muzičara Roja Rosela da ga je osamdesetih godina, kada je još bio maloletan, Hose Menendez takođe silovao.

Potencijalni izlazak iz zatvora

Uz pritisak porodice, javnosti, njihovog zastupnika i novih dokaza postoji mogućnost da posle 35 godina zatvora budu Erik i Lajl budu pušteni na slobodu.

Bonus video:

04:53

Sudski veštak i advokat o podizanju optužnice za ubistvo Danke Ilić

(Espreso/ Zena.blic/ Viktor Veličković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.