Ostaju iza rešetaka! Dvojici muškaraca određen pritvor zbog utapanja dečaka u bazenu na Zlatiboru
Bazen, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

oglasio se mup

Ostaju iza rešetaka! Dvojici muškaraca određen pritvor zbog utapanja dečaka u bazenu na Zlatiboru

Dečak se utopio u dečijem bazenu, dvojici muškaraca određen pritvor

Objavljeno:

Osumnjičenim Z.A. (65) iz Užica, iz firme koja održava bazen u hotelu na Zlatiboru gde se utopio šestogodišnji dečak iz Beograda, i N.S. (47) iz Čajetine, menadžeru hotela određen je pritvor u trajanju do 30 dana.

Njima se stavlja na teret krivično delo teško delo ugrožavanja opšte sigurnosti. Dečak star 6 godina iz Beograda, utopio se pre dva dana oko 21 sat u dečijem bazenu u zlatiborskom hotelu. Dečaka je povukla vakum pumpa. Cev od te pumpe je bila na dnu bazena, a preko nje nije bilo rešetke. Iako je visina vode u bazenu bila oko 15 cm, detetu nije bilo spasa.

U tom momentu je bio sam u bazenu, a njegova baba, na kraju drugog dela bazena. U bazenu za odrasle, koji je odvojen od dečijeg bazena, bila su dva muškarca, koji nisu mogli da vide šta se dešava. Tek minut kasnije, kada su čuli ženu, pritrčali su da izvuku dete. Došla je i hitna pomoć, ali na žalost, bilo je kasno.

Obdukcijom je pokazano da je smrt kod deteta nastupila usled utapanja. Dečak će biti sahranjen sutra na Bežanijskom groblju u Beogradu Narednih dana očekuje se da se Z.A. i N.S. izjasne pred višim javnim tužiocem u Užicu.

Bonus video:

01:52

Kerkez o utapanju dečaka (6) iz Beograda u hotelskom bazenu

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.