Poznati mesto i vreme sahrane dečaka (6) koji se utopio u bazenu na Zlatiboru
Hitna pomoć / ilustracija, Foto: Dado Đilas

tuga

Poznati mesto i vreme sahrane dečaka (6) koji se utopio u bazenu na Zlatiboru

Juče je urađena i obdukcija dečaka koja je pokazala da je uzrok utapanja davljenje, nakon čega je telo predato roditeljima

Objavljeno:

Užičanin Z. A. (65), radnik firme koja održava bazen u hotelu na Zlatiboru u kojem se u utorak uveče utopio šestogodišnjak iz Beograda, kao i N. S. (47), menadžer hotela u kojem je dečak nastradao, biće danas saslušani zbog sumnje da su počinili teško delo ugrožavanja opšte sigurnosti. Obojici je, kako je i Kurir već izveštavao, posle privođenja određeno zadržavanje do 48 sati, a danas će se pojaviti pred tužiocem.

Šestogodišnji dečak iz Beograda utopio se oko 21 sat u dečijem bazenu u poznatom hotelu na Zlatiboru naočigled svoje babe. Kako je dosad otkriveno, dečaka je povukla pumpa, čija je cev bila na dnu bazena, a preko nje nije bilo rešetke. Pumpa je povukla dete, napravio se vakuum i mališan jednostavno njije mogao da se izvuče i udavio se u dečijem bazenu u kojem je bilo svega 15 centimetara vode!

Juče je urađena i obdukcija dečaka koja je pokazala da je uzrok utapanja davljenje, nakon čega je telo predato roditeljima. Sahrana šestogodišnjeg mališana biće sutra na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Profimedia

- Od njega će se sutra oprostiti porodica, prijatelji, komšije i rodbina. Niko ne može da veruje da se ovo dogodilo, za porodicu nema utehe. Dete je otišlo na odmor da se lepo provede, a vidi šta se desilo - rekao je jedan poznanik porodice.

Bonus video:

01:42

Kako izbeći tragediju na plivanju?

(Espreso/Kurir/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.