Teroristu slave kao heroja! Sramni potez Albanaca na dan sahrane ubice srpskog policajca (VIDEO)
Faton Hajrizi, Foto: Printscreen/Kurir, MUP, Printscreen/youtube, Tamara Trajković

užas!

Teroristu slave kao heroja! Sramni potez Albanaca na dan sahrane ubice srpskog policajca (VIDEO)

Ubicu srpskog policajca slave kao heroja, zastave sve do grobnog mesta

Objavljeno:

Danas u 14 časova biće sahranjen terorista Faton Hajrizi koji je ubijen od strane naših specijalaca, nakon što im se suprotstavio dok je bio u bekstvu zbog zločina u kojem je ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića (34) i teško ranio drugog srpskog policajca Vjekoslava Ilića.

Hajrizi će, prema najavama albanskih medija, biti sahranjen u rodnom mestu u Klini Gornjoj kod Srbice, a prema dostupnim snimcima, selo je u potpunosti ukrašeno zastavama Albanije, sramno slaveći teroristu kao heroja.

Faton Hajrizi
Faton Hajrizifoto: Društvene mreže

Nedavno su se u pojedinim delovima tzv. "Republike Kosova" mogli videti transparenti s likom ubice, kao i njegove fotografije na skoro svakom automobilu. Međutim, sramnim potezima nije kraj, s obzirom na to da su građani rešili da ga slave kao heroja, umesto da ga se stide, te su podigli zastave na svakom koraku ka grobnom mestu gde će Hajrizi počivati.

Na objavljenom skandaloznom snimku mogu se i videti postavljene crvene zastave na putu ka groblju Klina Gornja gde će ubica biti u 14 časova biti sahranjen.

Ispod ove objave mogu se pročitati i skandalozni komentari podrške ubici, veličajući i njegov lik i delo, koji je tog 18. jula prilikom redovne kontrole graničnog punkta u Lipničkom Šoru ubio srpskog policijaca Nikolu Krsmanovića, dok je njegovog kolegu Vjekoslava I. (50) teško ranio.

Podsećanja radi, Nikola Krsmanović je ubijen tokom redovne granične kontrole, dok je njegov kolega Vjekoslav teško ranjen, prilikom zaustavljanja vozila tutinskih registarskih tablica, u kom je bio Faton Hajrizi, čovek koji je imao debeli dosije, čak devet puta bežao iz zatvora, a poslednji put je to učinio 6. jula kada je pobegao iz zatvora Smrekovnica.

Hajrizi je prvo ubistvo počinio sa 15 godina kada je ubio ruskog vojnika Igora Nikolajeviča Koršunova u februaru 2000.

Bonus video:

32:42

HAJRIZI HTEO DA UBIJE JOŠ POLICAJACA! Dačić za Kurir TV: Gle slučajnosti, na dan ubistva policajca prijavljuje nestanak dokumenata

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.