Evo šta se sada dešava sa telom Fatona Hajrizija: Najnovije informacije
Faton Hajrizi, Foto: Kurir

VAŽNO

Evo šta se sada dešava sa telom Fatona Hajrizija: Najnovije informacije

Advokat porodice Hajrizi Arijanit Koci rekao je da se nastavlja sa daljim postupcima

Objavljeno: 13:05h

Telo ubijenog kosovskog Albanca Fatona Hajrizija, koji je ubijen 19. juna u Loznici, nakon što je usmrtio jednog, a ranio drugog policajca tokom rutinske kontrole, preuzeli su danas na prelazu Merdare članovi njegove porodice, prenosi portal Kossev.

Kako javlja ovaj portal, pogrebni automobil koji je prevozio Hajrizijevo telo, stigao je na Kosovo dva sata iza ponoći, a telo je nakon toga predato Institutu za sudsku medicinu.

Advokat porodice Hajrizi Arijanit Koci rekao je da se nastavlja sa daljim postupcima.

"Biće dodatnih ispitivanja, to je u nadležnosti tužioca, verujem da će do ponedeljka ili utorka sve biti završeno. Sva dokumenta koje sam imao predao sam našem tužilaštvu, policiji, tako da smo imali odličnu koordinaciju. Kancelarija Kosova, ministar spoljnih poslova i Ministarstvo spoljnih poslova su nam mnogo pomogli", istakao je Koci.

1 / 4 Foto: Tiktok printscreen

Da je telo pokojnog Hajrizija stiglo na Kosovo potvrdilo je i tamošnje Ministarstvo spoljnih poslova.

"Nakon dolaska tela preminulog državljanina Kosova, nadležne institucije sprovode dalje medicinsko-pravne postupke za njegovu identifikaciju i verifikaciju", naveli su iz Ministarstva.

Hajrizi je ubijen 19. juna u Loznici nakon što je usmrtio jednog, a ranio drugog policijskog službenika, te potom pobegao sa lica mesta.

Nakon kraće potere, ubile su ga specijalne jedinice policije Srbije.

Bonus video:

32:42

HAJRIZI HTEO DA UBIJE JOŠ POLICAJACA! Dačić za Kurir TV: Gle slučajnosti, na dan ubistva policajca prijavljuje nestanak dokumenata

(Espreso / Agencije / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.