"Presekla im put, napravila haos i pobegla": Očevidac otkriva detalje užasa kod Žablja, treća osoba izavala sudar?
Policija, Foto: RINA

tragedija na srpskim putevima

"Presekla im put, napravila haos i pobegla": Očevidac otkriva detalje užasa kod Žablja, treća osoba izavala sudar?

Očevidac za Kurir opisao teške scene saobraćajne nesreće kod Žablja

Objavljeno:

Očevidac teške saobraćajne nesreće kod Žablja opisao je jezive prizore koje je zatekao u momentu kada je došlo do sudara dva automobila. Kako je Kurir pisao, jedna ženska osoba nažalost podlegla je povredama, a njih petoro iz drugog automobila prevezeni su odmah kolima hitne pomoći u Urgentni centar.

Ovaj hrabri muškarac u razgovoru za Kurir ispričao je detalje onoga čemu je prisustvovao, ali i otkrio da je po svemu sudeći sudar izazvala neka treća osoba, koja je pobegla sa lica mesta.

- Dok sam razgovarao sa policijom, prišla je žena koja je takođe videla sudar, rekla je da je treća osoba izazvala sudar i pobegla, kako sam čuo, presekla im je put, napravila haos i otišla bez imalo savesti - ispričao je za Kurir ovaj očevidac nesreće.

On je, naime, zastao čim je video da je ugledao delove automobila na putu, odmah je pritrčao da pomogne, ali je, kako kaže, u šoku da su ostali stajali sa strane kao ukopani.

- Zaustavio sam kombi čim sam video da je došlo do sudara i izleteo sam odmah iz vozila i dotrčao do njih, bilo je jezivo. Dok nije došla policija, ja sam ih sve izvukao iz vozila, nažalost jedna žena je preminula na licu mesta, dok je njena saputnica u teškom, ali svesnom stanju. U drugom automobilu su bile baka, ženska osoba i njene tri ćerkice. Sve sam ih izvukao i polivao vodom - rekao je za Kurir hrabri čovek koji je pomogao povređenima u ovoj nesreći.

Svi putnici ovog automobila su sa lakšim telesnim povredama prevezni u UC Kliničkog centra Vojvodine, odnosno Dečiju bolnicu u Novom Sadu.

Bonus video:

00:35

STRAVIČAN UDES u Lukarima

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.