Ovo je monstrum koji je sa suprugom otrovao decu: Nakon stravičnog čina, skočili sa 17. sprata u Novom Sadu!
Lav Petrović Suvajdžić, Foto: Kurir.rs

zločinac

Ovo je monstrum koji je sa suprugom otrovao decu: Nakon stravičnog čina, skočili sa 17. sprata u Novom Sadu!

Svi su se pitali ko je čovek koji je bez milosti ubio svoje sinove, jednogodišnjeg i četvorogodišnjeg dečaka

Objavljeno:

Lav Petrović Suvajdžić (25) skočio je 1. marta sa 17. sprata novosadskog solitera zajedno sa svojom suprugom Martinom Petrović Suvajdžić (23). Nakon što su identifikovani, inspektori su otišli na adresu prijave boravišta bračnog para na Petrovaradinu, gde ih je zatekao jeziv prizor - nađena su tela dva dečaka.

Svi su se pitali ko je čovek koji je bez milosti ubio svoje sinove, jednogodišnjeg i četvorogodišnjeg dečaka, a nakon pet meseci od jezivog događaja Kurir je došao u posed fotografije Lava Petrovića Suvajdžića.

Kako smo ranije pisali, u večernjim časovima 1. marta stranari solitera u novosadskom naselju Liman prijavili su da u dvorištu u lokvi krvi leže dva tela jedno pored drugog. Policija i ekipa Hitne pomoći izašla je na teren, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt dvoje mladih. Pošto kod sebe nisu imali lična dokumenta, kao ni telefone, a na sve to ni stanari novosadskog solitera nisu znali o kome je reč, identifikacija je potrajala.

Kada je utvrđen identitet poginulih, policija je otišla na adresu prebivališta bračnog para Petrović Suvajdžić, koji su inače iznajmljivali kuću na Petrovaradinu. Pripadnici MUP Srbije ušli su u kuću i zatekli horor - tela dva dečaka bila su u prostoriji. Lekari su pokušali reanimaciju, ali su deca već neko vreme, nažalost, bila mrtva. Tela su prevezena na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Danima je Srbija bila u šoku zbog ubistva i samoubistva mlade porodice. Tek juče stigli su konačni rezultati obdukcije ubijene dece, koji su pokazali da su roditelji dečake otrovali lekovima za alergiju i etil alkoholom.

1 / 5 Foto: ZORANA JEVTIĆ

- Dečaci su u organizmu imali lek difenhidramin koji se koristi kao lek protiv alergije i etil alkohol. Utvrđeno je da je jedno dete imalo i povrede po telu, ali te povrede nisu bile kobne. Nije isključeno ni da je bračni par tukao decu, ali to nažalost, neće moći da se utvrdi - podseća izvor.

Inače, surpužnici su sahranjeni odvojeno. Martinina porodica u Bačkom Petrovcu 6. marta sahranila ju je zajedno sa dečacima i to po slovačkim običajima, dok je Lav Petrović Suvajdžić sahranjen 9. marta na Novom groblju u Beogradu. Kako smo tada izveštavali, Lava je na večnji počinak ispratio samo jedan stariji čovek i grobari koji su kopali raku.

Tokom uviđaja iznajmljene kuće na Petrovaradinu gde je porodica živele neko vreme, inspektori su našli brojne motive egipatskog zagrobnog života, pa se veruje da su supružnici bili u kandžama sekte. Komšije para ranije su ispričale da su uglavnom viđali ženu sa decom, dok su Lava ređe viđali i opisivali ga kao jako čudnog tipa.

Bonus video:

00:03

Ubistvo kod Majdanpeka

(Espreso/Kurir/Branka Travica/Preneo Espreso hronika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.