Osumnjičeni za ubistvo Dejana Ilića kod Žitorađe danas na saslušanju: Meštani se okupili ispred suda u znak podrške
Ubijeni Dejan Ilić, Foto: Facebook

više javno tužilaštvo u prokuplju

Osumnjičeni za ubistvo Dejana Ilića kod Žitorađe danas na saslušanju: Meštani se okupili ispred suda u znak podrške

Osumnjičeni N.S. je, podsetimo, Dejana izbo nožem ispred seoske prodavnice

Objavljeno:

N.S. (49) koji je osumnjičen da je u selu Glašinac kod Žitorađe ubio Dejana Ilića (49) trebalo bi da bude saslušan danas u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Meštani Glašinca i okolnih sela okupili su se danas ispred zgrade prokupačkog suda, a kako saznajemo, oni traže da se sagleda cela situacija, jer je kako kažu, N.S. spasio selo. Pokrenuli su i peticiju, ali i angažovali advokate koji će da zastupaju N.S.

Osumnjičeni N.S. je, podsetimo, Dejana izbo nožem ispred seoske prodavnice. Nož kojim je, kako se sumnja, N. S. izbo Ilića, on je poneo od kuće, a ubijeni je od višestrukih uboda preminuo na mestu.

Meštani sela Glašinac, podsetimo, rekli su za Kurir da je ubijeni bio strah i trepet u selu i da su svi zazirali od njega. On je, kako dodaju, višestruki povratnik u vršenju raznih krivičnih dela, pa je ranije osuđivan, uglavnom za nasilje u porodici i tuče.

Poslednji put je ubijeni Dejan Ilić završio u zatvoru pošto je na njivi srpom napao majku osumnjičenog N.S. i naneo joj više posekotina, te je bio u pritvoru do 30 dana.

Bonus video:

00:03

Ubistvo kod Majdanpeka

(Espreso/Kurir/Biljana Roganović/Preneo Espreso hronika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.