Kabriolet sleteo sa nadvožnjaka, poginuo mladić: Horor u Leskovcu!
Policija, ilustracija, Foto: Filip Plavčić

užas

Kabriolet sleteo sa nadvožnjaka, poginuo mladić: Horor u Leskovcu!

Na ovom istom mestu nižu se saobaćajne nesreće, samo zbog toga što iz širokog bulevara, gde se vozi brzo, naletite, uz blagu krivinu, u tesan kolovoz nadvožnjaka, a ako pri tom niste znatno smanjili brzinu

Objavljeno: 18:50h

Jedan mladić je poginuo, a dvojica su povređena prilikom sletanja automobila s nadvožnjaka u Leskovcu, piše Jugmedia. Agenciji Beta je u lokalnoj policiji rečeno da se saobraćajna nesreća dogodila oko 17.15 u blizini naselja Ančiki.

Sa uskog i veoma frekventnog nadvožnjaka ispred naselja Ančiki kod Leskovca sleteo je danas mlađi vozač kabriloeta i sa visine od nekoliko metara pao na livadu i pri tom je jedna osoba poginula, a dve povređene. To je potvrđeno i u PU Leskovac.

Prizor na licu mesta je starvičan. Saobraćaj je zaustavljen i napravila se velika kolona prema Ančiki, a na starom auto-putu, preko koga se nalazi nadvožnjak, saobraćaj se odvija jednom trakom.

Na ovom istom mestu nižu se saobaćajne nesreće, samo zbog toga što iz širokog bulevara, gde se vozi brzo, naletite, uz blagu krivinu, u tesan kolovoz nadvožnjaka, a ako pri tom niste znatno smanjili brzinu.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso/Jugmedia/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.