Određen pritvor pomagačima Fatona Hajrizija: Uz njihovu pomoć uspeo da pobegne iz zatvora!
Faton Hajrizi, Foto: Kurir, Društvene mreže

istraga

Određen pritvor pomagačima Fatona Hajrizija: Uz njihovu pomoć uspeo da pobegne iz zatvora!

Faton Hajrizi je 6. jula pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bekstvo iz zatvora

Objavljeno:

Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je jednomesečni pritvor za dve osobe osumnjičene da su pomogle Fatonu Hajriziju u bekstvu iz zatvora u Smrekonici, preneo je danas Reporteri.

Iz suda je saopšteno da je usvojen zahtev Osnovnog tužilaštva u Mitrovici za određivanje mere pritvora okrivljenima, i da je njima određena mera jednomesečnog pritvora.

Tzv. kosovska policija uhapsila je juče muškarca osumnjičenog da je pomogao Hajriziju u bekstvu iz zatvora pre dve nedelje i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kosovska policija
Kosovska policijafoto: Nebojša Mandić

Faton Hajrizi je 6. jula pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bekstvo iz zatvora.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Hajrizija u petak u blizini Loznice, nakon što je u sredu uveče ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Faton Hajrizi
Faton Hajrizifoto: Kurir

Hajziri je u petak, kada ga je policija pronašla posle dvodnevne potrage, pucao na pripadnike policije, nakon čega je likvidiran.

Bonus video:

06:23

UBISTVO POLICAJCA U LOZNICI POVEZANO SA NAPADOM VEHABIJE NA IZRAELSKU AMBASADU? Ekseprti: Moramo ih uhvatiti da saznamo motive

(Espreso/Agencije/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.