Ovo je policajac koji je ranjen u Loznici
Vjekoslav Ilić, Foto: Facebook printscreen

krvavi obračun

Ovo je policajac koji je ranjen u Loznici

Krvavi obračun prilikom rutinske kontrole

Objavljeno: 12:26h

U krvavom obračunu u Loznici, u kojem je Albanac otvorio vatru na pripadnike srpske policije, Nikola Krsmanović (34) je ubijen a ranjen je Vjekoslav Ilić (50).

On je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Loznici, a kako je za "Blic" rečeno njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti.

- On ima povrede mekih tkiva leđa i ramena, i u stabilnom je stanju, i nije životno ugrožen - rečeno je za "Blic" u opštoj bolnici u Loznici.

Vjekoslav i Nikola napadnuti su noćas prilikom rutinske kontrole.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da se sve desilo noćas oko 00.55 časova u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru.

- Policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su „mercedes“, tutinskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazile dve osobe. Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Кrsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao - rekao je ministar Dačić.

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gde je Krsmanović podlegao povredama.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog izdat od strane privremenih institucija takozvanog Кosova na ime Hajziri Artan (33) i nemačku ličnu kartu.

- Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri - naveo je Dačić.

Uviđaj radi Više javno tužilaštvo iz Šapca i policija, i on je uu toku.

- Porodici ubijenog policajca upućujem najdublje saučešće u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime - rekao je Dačić.

Nikola Krsmanović
Nikola Krsmanovićfoto: Printskrin/Fejsbuk

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (33) i nemačka lična karta.

Bonus video:

01:04

PUCNJAVA I TUČA U ZVEZDARSKOM PARKU?! Muškarac (46) sa prostrelnom ranom prevezen u bolnicu! Sumnja se na OVA DVA UZROKA incidenta

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.