"Albanac odbio da preda torbicu pa počeo da puca kao lud": Detalji krvavog pira u Loznici, još se traga za njim!
Policija, Foto: RINA/Ustupljene fotografije

užas

"Albanac odbio da preda torbicu pa počeo da puca kao lud": Detalji krvavog pira u Loznici, još se traga za njim!

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao

Objavljeno: 13:00h

Na pripadnike granične policije sinoć je ispaljeno nekoliko hitaca tokom rutinske kontrole taksi vozila u Loznici. U taksi vozilu nalazili su se strani državljani, pretpostavlja se da su albanske nacionalnosti, koji su pucali na saobraćajnu policiju.

Od zadobijenih povreda, stradao je policijac Nikola Krsmanović (34), a lakše je povređen Vjekoslav Ilić (50) koji je zasada u stabilnom stanju.

Ubijeni policajac
foto: Printskrin/Fejsbuk

Povodom ovog slučaja oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

„Noćas, oko 00.55 časova u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dve osobe.

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao.

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gde je Krsmanović podlegao povredama.

Policija, Loznica
foto: Printscreen Instagram / zozi_infomedia

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (1991).

Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri.

Uviđaj od strane Višeg javnog tužioca iz Šapca i pripadnika policije je u toku.

Porodici ubijenog policajca upućujem najdublje saučešće u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime“, rekao je Dačić.

Bonus video:

02:36

TRAMPOV DOLAZAK NA VLAST BIĆE TEKTONSKA PROMENA ZA UKRAJINU! Politikolog: Ne traba se zavaravati po pitanju američke vojne moći

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.