SRPKINJA KOJA JE POGINULA U PARALIJI BILA TRUDNA! Detalji jezive nesreće lede krv, suprug i sin prebačeni u bolnicu
Grčka policija, Foto: EPA/SIMELA PANTZARTZI

NEOPISIVA TRAGEDIJA

SRPKINJA KOJA JE POGINULA U PARALIJI BILA TRUDNA! Detalji jezive nesreće lede krv, suprug i sin prebačeni u bolnicu

Podsetimo, porodica iz Srbije bila je na letovanju, a žena je nastradala u direktnom sudaru njihovog automobičla "škoda", beogradskih tablica, i lokalnog gradskog autobusa na putu Katerini - Paralija

Objavljeno:

Državljanka Srbije (34) koja je 5. juna poginula u saobraćajnoj nesreći u Grčkoj, u kojoj su joj povređeni muž (41) i sin (2), bila je u drugom stanju.

Porodica iz Srbije 5. maja doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću na letovanju prilikom koje je stradala majka, a otac i sin su povređeni.

Podsetimo, porodica iz Srbije bila je na letovanju, a žena je nastradala u direktnom sudaru njihovog automobila "škoda", beogradskih tablica, i lokalnog gradskog autobusa na putu Katerini - Paralija.

"Žena je dan nakon udesa podlegla povredama u grčkoj bolnici Katerinis, dok su njen suprug i dete transportovani u bolnicu u Solunu. Oni nisu životno ugroženi i trebalo bi uskoro da napuste bolnicu. Muškarac ima prelome, a dečačić je zadobio povrede glave", kaže izvor Kurira i dodaje da je do ove nesreće, kako se sumnja, dovela loša saobraćajna signalizacija.

"Sumnja se semafori na raskrsnici nisu bili sinhronizovani, odnosno da se u isto vreme upalilo zeleno svetlo i za "škodu" i za autobus. To je dovelo do neizbežnog sudara", navodi izvor i dodaje da je tragičbnim posledicama sudara doprinelo i to što je vozač autobusa vozio brže od dozvoljenog.

"Autobus je išao 40 kilometara na čas više nego što je dozvoljeno na taj deonici. Od siline udarca "škoda" se nekoliko puta okrenula, a dečak koji je bio u svom sedištu, je tokom okretanja ispao iz njega", rekao je sagovornik.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Kurir/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.