DONETA BITNA ODLUKA ZA BRAĆU PANIĆ: Evo šta se sada DESILO!
Prdužen pritvor Braći Panić, Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

objavljeno

DONETA BITNA ODLUKA ZA BRAĆU PANIĆ: Evo šta se sada DESILO!

Takođe, u ovom slučaju, pored braće Panić, optuženi su i Ivan Z. (25), Vuk S. (21), Sonja L. (22) i David L. (25)

Objavljeno:

Braći Urošu (25) i Milošu Paniću (23) koji se sumnjiče da su u saizvršilaštvu sa još četovoro osumnjičenih izvršili krivična dela trgovina ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije, krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu produžilo je pritvor za još 30 dana.

- Osumnjičenima je pritvor produžen zbog opasnosti od bekstva, a na saslušanju su obojica negirali krivicu i izneli su svoju odbranu - kaže izvor za Kurir.

Takođe, u ovom slučaju, pored braće Panić, optuženi su i Ivan Z. (25), Vuk S. (21), Sonja L. (22) i David L. (25).

Braća Panić su, podsetimo, višemesečnog skrivanja, uhapšena 24. maja 2024. godine po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla", nakon čega je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo rešenje kojim su ostavljena na snazi rešenja Trećeg osnovnog suda u Beogradu od 23. februara 2024. godine kojima im je određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i da ne bi u kratkom kratkom vremenskom periodu ponovili krivična dela.

- Za krivično delo trgovina ljudima zaprećena je kazna zatvora od 3 do 12 godina, a za krivično delo posredovanje u prostituciji kazna zatvora od 6 meseci do pet godina i novčana kazna - pisalo je u saopštenju.

Braća su, podsetimo, uhapšena po poternici koju je za njima raspisao Viši sud u Beogradu, na zahtev Višeg javnog tužilaštva koje vodi istragu protiv njih zbog trgovine ljudima.

- Policija im je bila za petama mesecima, ali njih to nije sprečilo da svoje bahato ponašanje ističu sve vreme. Pored nasilničke vožnje koje su redovno promovisali, ovo vreme dok je za njima bila raspisana poternica, oni su umeli da na mrežama podele i fotografije iz noćnog provoda. Prvo se nagađalo da su u Zagrebu, prema objavljenim snimcima, ali društvo im je pravio mladić koji živi u Dubajiu, pa nije isključeno da su se i tako skrivali neko vreme - kaže izvor za Kurir.

Bonus video:

49:17

CRNA HRONIKA 09.06.2024

(Espreso/Kurir/Marko Smiljković/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.