EVO KADA ĆE SE ZNATI VIŠE DETALJA OKO NESTANKA TELA MALE DANKE: Advokat drugoosumnjičenog potvrdio
Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

VAŽNO

EVO KADA ĆE SE ZNATI VIŠE DETALJA OKO NESTANKA TELA MALE DANKE: Advokat drugoosumnjičenog potvrdio

Drugoosumnjičeni za Dankino ubistvo se, podsetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru branio ćutanjem

Objavljeno: 11:21h

S. J. (50), osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora, do sada se branio ćutanjem, međutim, kako je za Kurir istakao Živadin Bogdanović, advokat, sve će se detaljnije saznati u toku sledeće nedelje!

- Još uvek se ne zna tačno kada će izneti odbranu u tužilaštvu, međutim, sve će se saznati u toku sledeće nedelje. Za sada toliko mogu da kažem - poručio je branilac.

Drugoosumnjičeni za Dankino ubistvo se, podsetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru branio ćutanjem sve ovo vreme, međutim, prema saznanjima Kurira, a još 17. aprila došlo je do znajčajnog preokreta kada je poručio da će sve ispričati nadležnima.

On je još tada otkazao punomoćje svom tadašnjem advokatu, kog je imao posle hapšenja, i zatražio je drugog pravnog zastupnika.

- S. J. je bio nezadovoljan načinom branjenja njegovog tadašnjeg advokata, pa je zatražio novog. To nas je iznenadilo i dalo nam do znanja da on želi da promeni način svoje odbrane. On se branio ćutanjem u tužilaštvu, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, ali je onda rešio da ipak iznese odbranu - rečeno je za Kurir ranije iz tužilaštva.

Prema rečima nadležnih, pre nego što je Jankoviću dodeljen drugi branilac, jasno je bilo da će ga zbog cele situacije savetovati da ispriča sve što zna, pa pretpostavljamo da je upravo to sada bio jedan od osnovnih saveta od strane drugog advokata.

- Apsolutno svaki advokat bi ga i savetovao da prestane odbranu ćutanjem, pogotovo imajući u vidu to što je D. već priznao delo i time S. J. oslobodio sumnje da je on direktni ubica devojčice - kaže izvor za Kurir i dodaje da je i bilo pitanje trenutka kada će doći do ovoga da se J. oglasi i zatraži da svoju odbranu konačno iznese pred tužilaštvom.

- Očekuje se da će se ubrzo znati datum i vreme kada će se S. J. naći pred Višem javnim tužilaštvom u Zaječaru, a nadamo se da će njegovo saslušanje doneti odgovore na mnoga pitanja, pa samim tim postoji mogućnost da se otkrije gde je telo malene Danke Ilić - kaže izvor Kurira.

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.