PREKO ADVOKATA SE OGLASIO OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE: Misterija tela bi uskoro mogla biti rešena?!
Hapšenje osumnjičenih za Dankino ubistvo, Foto: Nemanja Nikolić

nova saznanja

PREKO ADVOKATA SE OGLASIO OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE: Misterija tela bi uskoro mogla biti rešena?!

"Sva je prilika da će dati iskaz i prekinuti odbranu ćutanjem, toliko mogu za sada da kažem", kaže advokat Bogdanović

Objavljeno: 09:28h

Agoniija oko tela male Danke Ilić koja je pod misterioznim okolnostima nestala pre dva meseca 26. marta sa porodične pojate u Banjskom Polju, gde je tog popodneva boravila sa majkom i bratom, čini se da će uskoro dobiti epilog.

Osumnjičeni za ubistvo ,D.D. iz Zlota i S.J. iz sela Luka koji se od tada nalaze u pritvoru nakon D. priznanja da je počinio ovo krivično delo , branili su se ćutanjem. Međutim, S.J. je još pre dva meseca najavljivao da će izneti iskaz pred tužiocem gde se nalazi telo Danke Ilić koje još uvek nije pronađeno, međutim od toga nije bilo ništa.

1 / 5 Foto: MUP

Nakon odluke Višeg Javnog Tužilaštva u Zaječaru da im se pre par dana produži pritvor na još 30 dana , prema nezvaničnim informacijama ,navelo ga je na razmišljanje da konačno progovori gde se nalazi telo devojčice, potvrdio nam je i njegov branilac Živadin Bogdanović.

,,Tačno je, to što ste čuli. Sva je prilika da će dati iskaz i prekinuti odbranu ćutanjem, toliko mogu za sada da kažem , moram u sudnicu rekao nam je vrlomkratko advokat Bogdanović.

Da li će tako i ostati i S.J. ostati pri svojoj odluci da progovori o zločinu saznaćemo u narednim danima kako bi se na taj način konačno došlo do istine za kojom se traga već puna dva meseca.

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

(Espreso/Telegraf.rs, Milica Ristić/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.