OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE IZAŠAO IZ ZATVORA: Evo šta se desilo zatim
Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

ISTRAGA

OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE IZAŠAO IZ ZATVORA: Evo šta se desilo zatim

R.D. se sve ovo vreme branio ćutanjem, i sada je ponovio da nema šta da kaže povodom ovog

Objavljeno: 11:45h

R.D. (73), otac prvoosumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, pušten je danas na slobodu nakon što mu je istekao dvomesečni pritvor u kom se nalazio zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela! Kako Kurir saznaje, on se trenutno nalazi u svom porodičnom domu.

- R.D. je danas pušten na slobodu, kao i što smo očekivali. Njemu je danas istekao dvomesečni pritvor u kojem se nalazio zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, a sud je doneo odluku da se od sada R.D. brani sa slobode - rekao je za Kurir advokat R.D., Milinko Jovanović.

Kako je rekao za Kurir, R.D.se do sada branio ćutanje, a i sada po izlasku iz zatvora rekao je da nema šta da kaže.

Potraga za telom Danke Ilić
Potraga za telom Danke Ilićfoto: Kurir

- R.D. se sve ovo vreme branio ćutanjem, i sada je ponovio da nema šta da kaže povodom ovog - rekao je saogovrnik Kurira i dodao:

- Kao što se zna, dom je ostao prazan, R.D. je preminula supruga nedavno, a pre toga i jedan od sinova - kaže za Kurir sagovornik.

Podsetimo, R.D. (73) uhapšen je 6. aprila zbog sumnje da je pomogao sinu D.D. da premesti telo devojčice koju je prethodno, po sopstvenom priznanju, udavio rukama. Kako je Kurir i tada pisao, sa R.D. je uhapšen i njegov drugi sin D.D.(40), koji je samo dan kasnije preminuo u prostorijama PU Bor. Nedugo nakon D.D. sahrane, preminula je majka braće D., a suprugu R.D., Svetlana, na čijoj su sahrani prisustvovali u pratnji policije i D.D. i R.D. , a zadržali su se svega pet minuta gde su samo zapalili po sveću.

Bonus video:

00:44

Poslednji put telo brata osumnjićenog Dejana D. provezeno je pored kuće

(Espreso/Kurir/Tatjana Vasiljević/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.