NOVA ODLUKA O SLUČAJU DANKE ILIĆ: Jedan osumnjičeni će se braniti sa slobode, evo šta se sada dešava
Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

telo devojčice još nije pronađeno

NOVA ODLUKA O SLUČAJU DANKE ILIĆ: Jedan osumnjičeni će se braniti sa slobode, evo šta se sada dešava

Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. aprila

Objavljeno: 11:56h

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30 dana pritvor S. J. i D. D., osumnjičenima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. aprila zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Policija/Ilustracija
Policija/Ilustracijafoto: Nemanja Nikolić

Pored D.D. i S.J., u pritvoru je i otac D.D. koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premesti telo devojčice, a koji će sutra biti pušten da se brani sa slobode.

On se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice.

"Za sada nisu pronađeni biološki tragovi Danke Ilić"

Kako je "Blic" pisao, Više javno tužilaštvo u Zaječaru dobilo je rezultate DNK veštačenja koji su pokazali da u automobilu, za koji se pretpostavlja da su ga osumnjičeni koristili kada su udarili Danku Ilić, nisu pronađeni njeni biološki tragovi.

Potraga za telom Danke Ilić
Potraga za telom Danke Ilićfoto: Nemanja Nikolić

Kako je istakao Miodrag Canović, tužilac Višeg javnog tužilaštva, pristigli rezultati predstavljaju samo jedan deo veštačenja, budući da se veštači veliki broj predmeta.

- Ovo je rezultat veštačenja delova stvari iz službenog automobila. Stiglo je samo prvih nekoliko izveštaja veštačenja koja je obavio Nacionalni centar za kriminalističku forenziku, a očekujemo i izveštaj veštačenja sa Biološkog fakulteta - rekao je ranije Canović.

Bonus video:

01:45

MOGUĆE JE DA SE TELO MALE DANKE PRONAĐE ZA NEKOLIKO GODINA! Sudski veštak: Izjava predsednika opštine Bor ukazuje na JEDNO

(Espreso/Blic/Agencije/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.