Slavica prodaje imanje iz snova za simboličnu cifru! Nalazi se pored termalnih bazena i potpuno je opremljeno
Kuća, Foto: Zorana Jevtić

nekretnina

Slavica prodaje imanje iz snova za simboličnu cifru! Nalazi se pored termalnih bazena i potpuno je opremljeno

Ovakva mesta idealna su za odmor i opuštanje

Objavljeno: 10:09h

U jednom od najbogatijih nalazišta termalnih voda u Evropi, poznatom kao Termalna Rivijera, prodaje se kuća od 54 kvadrata za 49.000 evra.

Ovakva mesta idealna su za odmor i opuštanje, a ova popularna banja u Bogatiću je na svega 100 kilometara od Beograda, što dodatno privlači pažnju svima koji su za odvajanje od gradske vreve, ali i ne tako daleko od centra dešavanja.

Slavica je na jednoj od najpopularnijih stranica na Fejsbuku objavila oglas u kom nudi svoje imanje u ovom neverovatnom području, za šta traži simboličnu cifru zauzvrat.

- Prodajem prizemnu kuću od 54 kvadrata u banji Termalna Rivijera u Bogatiću. Kuća je na 160 metara od termalnih bazena koji rade cele godine. Sagrađena je 2019. na placu od 3,5 ari na osnovu građevinske dozvole, uknjižena na osnovu upotrebne dozvole. Kompletno sređena i opremljena nekretnina. Po strukturi je dvoiposobna. Cena je 49.000 evra - napisala je ona.

Bonus video:

01:55

DA LI JE SIGURNIJE ULAGATI U ZLATO ILI U NEKRETNINE? Stručnjaci izneli benefite i rizike dvaju najsigurnijih investicija

(Espreso/Kurir Biznis/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.