Ne treba ni trunku da uložite! Prodaje se kuća iz bajke u selu koje je "zagrljeno Tamišem" za 26.000 evra (FOTO)
Kuća iz bajke, Foto: Facebook/Jeftine kuće

idealna prilika

Ne treba ni trunku da uložite! Prodaje se kuća iz bajke u selu koje je "zagrljeno Tamišem" za 26.000 evra (FOTO)

Ovo je idelna prilika za one koji vole pecanje, kupanje u reci ili sunčanje na obali

Objavljeno:

U selu Neuzina, opština Sečanj, vlasnik prodaje renoviranu i lepo sređenu kuću od oko 100 kvadratai kojoj nije potrebno nikakvo ulaganje za 26.000 evra.

Kako vlasnik navodi, uz kuću se nalaze dve pomoćne prostorije. Celo dvorište je uredno i ograđeno i ima čak 3 kapije - ulazna velika i mala u prvo dvorište (kuća) pa srednja kapija velika i mala u ekonomsko dvorište. Selo ima lični vodovod koji se redovno održava i voda je ispravna za piće.

Uz to, na placu ima oko 20 voćaka u rodu, ali i kočine, štale ukoliko budući vlasnici budu odlučili i da se bave stočarstvom. Plac ukupno ima 20 ari.

Na kući je urađena kompletna izolacija i spolja i iznutra, i postavljena je velika inver klima za grejanje i hlađenje. Kuća ima temelje i zidana je ciglom.

Vlasnik je u opisu oglasa naveo i da se u selu na oko 100 metara od kuće nalazi ambulanta, osnovna škola,vrtić, prodavnice, pekara, apoteka, pošta. Ulice su asfaltirane ,trotoari takođe. Na par stotina metara u istoj ulici gde i kuća nalazi se Pravoslavna crkva, a u blizini je i Katolička crkva.

Inače selo je udaljeno od Zrenjanina oko 30 kilometara, od Pančeva oko 50 i od Beograda oko 70 kilometara. Zovu ga i selo "zagrljeno Tamišem", pa je ovo idelna prilika za one koji vole pecanje, kupanje u reci ili sunčanje na obali.

Pogledajte ispod kako kuća izgleda:

1 / 14 Foto: Facebook/Jeftine kuće

Bonus video:

02:06

MALO JE POZNATO DA JE OVO VOJVOĐANSKO SELO BILO SRPSKA PRESTONICA, a danas je poznato po neobičnom muzeju i ZELENOM ZMAJU

(Espreso / Facebook - Jeftine kuće / J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.