OVA KUĆA IMA SPRAT, 55 KVADRATA I NALAZI SE NA 2 KM OD JEZERA: Nikada ne biste pogodili za koliko para se prodaje
Jeftina kuća, Foto: PRODAJA KUĆA VIKENDICA I STANOVA, FACEBOOK PRINTSCREEN

NEKRETNINE

OVA KUĆA IMA SPRAT, 55 KVADRATA I NALAZI SE NA 2 KM OD JEZERA: Nikada ne biste pogodili za koliko para se prodaje

Useljivu kuću s okućnicom prodaje za samo 7.500 evra

Objavljeno:

Krenulo je leto, more je iz godine u godinu sve skuplje pa većina naših ljudi gleda kako sebi da po najpovoljnijoj ceni obezbedi parče raja u prirodi, na selu!

Još ako u blizini postoji rečica ili jezero za kupanje tokom najvrelijih dana, pa gde ćeš bolje! Plus zdrava hrana, domaće jaje, sir i mleko koje su seoske komšije rade da prodaju građanima koji su došli na odmor.

Tako je na mrežama pažnju potencijalnim kupcima privukao oglas jedne Marije koja prodaje, kako veli, useljivu kuću s okućnicom, za samo 7.500 evra.

Ona je u jednoj od FB grupa, gde vlasnici iz svih krajeva Srbije na prodaju bez posrednika nude placeve i kuće, napisala sledeće:

"Prodajem useljivu kuću, 55m2 i okućnicom 520m2, posredovani list 1/1, udaljena 37 km od Pirota, selo Visočki Odorovci, poznato po plodnom zemljistu i mlečnim proizvodima. Pre sela, na 2km udaljenosti, prolazi se kroz selo Smilovci, koje je poznato po ribnjaku, Smilovsko jezero.Kontakt u inbox.Cena 7.500 evra.

Vikendica
Vikendicafoto: PRODAJA KUĆA VIKENDICA I STANOVA, FACEBOOK PRINTSCREEN

Bonus video:

05:49

NEBESKA VIKENDICA SAGRAĐENA GOLIM RUKAMA: Sa 12 godina Miroslav je projektovao ARHITEKTONSKO ČUDO! Ova priča će vas ŠOKIRATI

(Espreso / Kurir / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.