PIO FOND IZDAO HITNO UPOZORENJE ZA PENZIONERE: Tiče se naknade od 6.000 dinara, ne nasedajte
Penzioneri, Foto: Nebojša Mandić

PENZIONERI

PIO FOND IZDAO HITNO UPOZORENJE ZA PENZIONERE: Tiče se naknade od 6.000 dinara, ne nasedajte

Penzioneri neka budu na oprezu

Objavljeno:
Ana Petrović

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere i ostale građane Srbije da nije tačna informacija koja je, ovih dana, objavljena na društvenim mrežama da će im biti isplaćena naknada od 6.000 dinara.

Očigledno je u pitanju lažna i zlonamerna infomacija, kreirana na profilu koji nije zvaničan profil Republičkog fonda PIO, s ciljem da dovede građane u zabludu i nanese štetu reputaciji Fonda PIO.

Molimo građane da prihvataju isključivo informacije koje dobiju preko zvaničnih profila i kanala komunikacije Republičkog fonda PIO.

1 / 5 Foto: Beta / Dragan Gojić

Republički fond PIO u kontinuitetu radi na poboljšanju položaja penzionera, u saradnji sa nadležnim organima Republike Srbije i tako ćemo nastaviti i dalje.

I ovaj lažni profil, kao i ostale koji plasiraju izmišljene i zlonamerne informacije, prijavićemo nadležnim organima, radi zaštite interesa korisnika i integriteta Republičkog fonda PIO - navodi se u saopštenju.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.