Zašto svaki četvrti brak u Srbiji propada?! 7 najpotresnijih ispovesti razvedenih Srba! (GIF)
Foto: Stock

zemlja razvoda

Zašto svaki četvrti brak u Srbiji propada?! 7 najpotresnijih ispovesti razvedenih Srba! (GIF)

Svako od nas poznaje barem jednu osobu koja se razvela - ako ne i više.
Objavljeno:

5. Milan (40)

Znao sam da ona nije žena za brak. Ipak, izgubio sam glavu za njom i na kraju smo se venčali. Uvek je bila divlja, flertovala je sa muškarcima.

foto: Giphy

Saznao sam da me je prevarila sa nekoliko muškaraca iz našeg sela, a jedan od njih bio je i moj drug. Preko toga nisam mogao da pređem - ni njemu ni njoj.

6. Jovanka (55)

Jedno pivo, dva, posle ručka. Doza se, iz godine u godinu povećavala. Maltretiranje, doduše samo psihičko je raslo. Stalno me je nazivao kurvom jer ga nisam posmatrala kao muškarca.

foto: Giphy

Mojedete svakog dana je slušalo uvrede. Bili smo više gladni nego siti jer je umeo da potroši celu platu u lokalnoj kafani. Jednog dana sam se samo pokupila i sa detetom u naručju otišla iz kuće. Strašno je to kada se neko koga ste voleli izopači u totalnog monstruma - i sve to zbog alkohola.

7. Zorica (52)

Razvela sam se posle 20 godina braka iz jednog razloga - nisam se osećala kao žena. Nisam mogla da zamislim odnose sa njim, molila sam se da me ne dotakne. Gledala sam ga kao brata.

foto: Giphy

Tada sam na poslu upoznala muškarca koji je učinio da se ponovo osetim živom. Prevarila sam muža, a onda predala zahtev za razvod. Sa muškarcem zbog kog je propao moj brak nisam ostala, ali sam mu zahvalna do neba jer mi je pomogao da shvatim da u mom braku mnoge stvari ne štimaju.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.