Srpkinja videla dečaka na recepciji spa centra, pa ga pitala zašto je sam: Njegov odgovor će vas razbesneti!
Sauna, Foto: Michael Piepgras / Panthermedia / Profimedia

NEVEROVATNO!

Srpkinja videla dečaka na recepciji spa centra, pa ga pitala zašto je sam: Njegov odgovor će vas razbesneti!

Objava je razbesnela Srbe koji su u komentarima izrazili nezadovoljstvo i osudili ponašanje roditelja

Objavljeno:

Događaj iz jednog spa centra izazvao je pravu buru na društvenim mrežama nakon što je Srpkinja, radnica na recepciji podelila priču koja je šokirala i potresla mnoge.

Na Iks profilu "Pikoloo", radnica je otkrila je da je pre par dana, navodno, bila svedok neobične scene nakon što je primetila dečaka od oko 7-8 godina koji se više od 45 minuta šetao oko recepcije. Primetivši da je uznemiren, prišla mu je i saznala da su ga roditelji ostavili da ih čeka više od dva sata kako bi se oni opustili u sauni.

"Radim na recepciji jednog spa centra. Sinoć se oko recepcije šeta dečak od nekih sedam, osam godina. Posle skoro 45 minuta šetnje pitam ga koga čeka. Kaže tatu koji je u sauni. Pitam ga je li je došao sam sa tatom, kaže nije tu je i mama. 'Pa, gde je mama da je zovemo?'. Kaže i ona je sa tatom u sauni", napisala je ona, pa dodala:

"Spa centar radi do ponoći, oni su rekli detetu da ih čeka do 23h. Dečak počeo da plače, jer ih čeka više od dva sata. Uplašio se. Oni izlaze u 23 sata, nasmejani, uzeše ono uplakano dete za ruku i odoše. Roditelji".

"Jadno dete"

Objava je razbesnela Srbe koji su u komentarima izrazili nezadovoljstvo i osudili ponašanje roditelja.

"Jadno dete! Zamisli da ga ostaviš tako usred noći u nekom objektu da čeka", "Platili sebi saunu, ali nisu mogli da plate nekoga 2h da im pričuva dete", "Ja ne bih smela...ni onih devedesetih, a kamoli danas!", pisali su oni.

Tada se još jednom javila i sama autorka pa otkrila dodatne detalje.

"Zvali smo roditelje (nisu se javili), zvali hotel u kome su smešteni, rekli da je dete prvobitno ostavljeno u sobi i da je hotelska recepcija obaveštena o tome. Pravdaju se da je dete bilo u kompleksu što znaci na sigurnom, samo samo", napisala je ona.

Bonus video:

(Espreso/Blic/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.