Ova svadba u Srbiji je postala hit na društvenim mrežama: Mladoženja je to uradio pred svima bez imalo blama! VIDEO
Svadba u Srbiji, Foto: Printscreen/Instagram/uzivosasvadbe

NEVIĐENO

Ova svadba u Srbiji je postala hit na društvenim mrežama: Mladoženja je to uradio pred svima bez imalo blama! VIDEO

Približio se mikrofonu da da odgovor, a onda je zastao

Objavljeno: 16:31h

Na ceremoniji venčanja Nikole i Milice pred matičarem, baš u trnutku kada je mladoženja trebalo da izgovori sudbonosno "da", ipak se predomislio i začula se tišina, a onda i gromoglasan smeh.

Naime, on je želeo da klasičan protokol venčanja malo promeni, pa je odlučio da se našali. Dok je stajao pored svoje buduće supruge, matičarka ga je pitala ono čuveno pitanje "Da li Vi Nikola, svojom slobodnom voljom stupate u brak sa ovde prisutnom Milicom?"

Približio se mikrofonu da da odgovor, a onda je zastao, okrenuo se prema svojim prijateljima, a onda otišao na konsultaciju. Očigledno se posavetovao sa njima šta da odgovori, a čitava sala, uključujući i mladu, prasnuli su u smeh, shvativši da je Nikola odlučio da se malo našali i opusti atmosferu.

Nakon nekoliko sekundi vratio se spreman da izgovori, verovatno, "da", ali nažalost, tu se snimak prekida, te nismo 100 odsto sigirni da li je odgovor potvrdan.

Zvanice su oduševljeno prihvatile Nikolinu šalu uz aplauz.

Snimak se pojavio na društvenim mrežama, a objavila ga je stranica "Uživo sa svadbe", a usledili su i komentari.

Iako su neki prihvatili ovu šalu komentarišući da je veoma "originalna", mnogi su smatrali da je ovo bilo nepotrebno, te da "ovakvo ponašanje ne priliči instituciji koji predvode matičari".

Nekima je ovo bilo "simpatično", "dobra fora i zabava", "smeh i opuštena atmosfera", a neki su pisali da je "već viđeno", da je "fora izlizana", da je "amerikanizovano".

Ipak, ono što je sigurno je da su se mlada i mladoženja dobro zabavili i nasmejali sve zvanice, a sigurno će ovaj dan pamtiti zauvek.

Bonus video:

00:32

Svadba Tamare i Darka

(Espreso/Telegraf/N.S./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.