Srpkinja tražila glavicu mladog kupusa, pa doživela čist košmar: Ovoga nema ni u horor filmovima! Da li je realno?!
Kupus, ilustracija, Foto: Bakina kuhinja

užas

Srpkinja tražila glavicu mladog kupusa, pa doživela čist košmar: Ovoga nema ni u horor filmovima! Da li je realno?!

Spasila je puka sreća. Potpuno nesvakidašnja situacija

Objavljeno:

Bizarnu dramu preživela je radnica u marketu jednog trgovinskog lanca u Šapcu. Dok je proveravala da li ima mladog kupusa u rashladnoj komori vrata za njom su se zatvorila, pa se našla "zarobljena" u mraku i na hladnoći.

- Bila sam u veoma neprijatnoj situaciji. Razmišljala sam zašto su se vrata zatvorila tako brzo, kako sam propustila da upalim svetlo i svašta još mi je još prolazilo kroz glavu. Osećala sam hladnoću po licu i rukama, a činilo mi se da svakog trenutka postaje hladnije - ispričala je.

Nije ni pokušavala da lupa na vrata znajući da kolege, kojih ih je u smeni bilo samo dvoje, ne bi čule jer je u marketu bila gužva. Druga mogućnost da se izbavi iz hladne komore bila je da sačeka da kolege primete da je nema, ali do tada bi se verovatno smrzla od hladnoće.

Kupus, ilustracija
Kupus, ilustracijafoto: RINA

Sreća, tog dana je zamenjivala poslovođu i mogla je da kod sebe ima telefon, koji inače zaposleni ne smeju da koriste. Upalila je telefon, osvetlila vrata i razočarala se kada je shvatila da je unutrašnja brava neispravna. Napetost i uznemirenost su rasli dok se u trenutku nije setila da u imeniku ima kontakt potrošača koji je tražio kupus.

- Već je stigao kući, javio se, a kada sam objasnila sam situaciju u kojoj se nalazim, nije prošlo dugo vremena pojavio se u marketu, a kolege su me izbavile iz komore - opisala je radnica.

Iako joj nije bilo do smeha, sa kolegama se nasmejala nesvakidašnjoj situaciji.

Potrošač je iz marketa otišao zadovoljan pošto je dobio glavicu mladog kupusa.

Bonus video:

20:20

POPODNEVNI DNEVNIK 02.10.2024

(Espreso/Telegraf/Dragan Grujić/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.