Veoma važna vest za vozače: Ovo morate znati, oglasili se iz Puteva Srbije
Auto-put, ilustracija, Foto: Rina

pogledajte

Veoma važna vest za vozače: Ovo morate znati, oglasili se iz Puteva Srbije

U toku te faze radova za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje iz smera Aerodroma ka Beogradu - centar, dok će ostale petlje funkcionisati u redovnom režimu saobraćaja

Objavljeno:

Putevi Srbije najavili su da će druga faza radova na rehabilitaciji kolovoza na deonici saobraćajnice od petlje Aerodrom do petlje Beograd biti završena sutra i da će saobraćaj će biti normalizovan u 10.00 časova. To Javno preduzeće je saopštilo i da treća faza radova počinje sutra i da će trajazi do 12. septembra, kada će, pre podne, biti normalizovan saobraćaja.

U toku te faze radova za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje iz smera Aerodroma ka Beogradu - centar, dok će ostale petlje funkcionisati u redovnom režimu saobraćaja, dodali su.

Vozila iz smera Aerodrom ka Beogradu - centar će se preusmeravati ka petlji Beograd gde se okreću (koriste isključenje ka Čačku, a potom za Beograd – centar) i vraćaju nazad ka Beogradu – centar, objasnili su način funkcionisanje saobraćaja tokom treće faze radova.

Apelovali na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Bonus video:

15:26

POPODNEVNI DNEVNIK 08.09.2024

(Espreso/Beta/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.