Otac nestalog Aleksandra slomljen: Nakon pronalaska tela na Kipru poslao potresnu poruku - "Sine, gde ostavi kosti"
Aleksandar Gligorijević, Foto: Društvene mreže

tragedija

Otac nestalog Aleksandra slomljen: Nakon pronalaska tela na Kipru poslao potresnu poruku - "Sine, gde ostavi kosti"

Dejan tvrdi da je reč o njegovom sinu i oprašta se na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Aleksandar Gligorijević (26) iz Leskovca je nestao na letovanju na Kipru krajem jula, a ove nedelje se pojavila sumnja da je pronađeno telo iako za sada nema zvaničnih potvrda kiparske policije. Aleksandrova majka čeka rezultate obdukcije, ali njegov otac Dejan tvrdi da je reč o njegovom sinu i oprašta se na društvenim mrežama.

Dejan Gligorijević, otac nestalog Srbina, na Fejsbuku je objavio snimak na kojem obilazi šumu gde je pronađeno telo muškarca u Aja Napi.

- Jao, sine gde ostavi kosti... Na Kipru ostavi kosti - čuje se kako Dejan izgovara dok snima tragove na zemlji na mestu gde je ležalo telo.

Aleksandar Gligorijević je 18. jula otišao na Kipar u nameri da, kako se pretpostavlja, kampuje na ostrvu. Međutim, predomislio se i odlučio je da odsedne u hostelu u Aja Napi. Tokom boravka na Kipru, sastao se sa jednom prijateljem.

Upravo taj Gligorijevićev prijatelj je objavio apel o njegovom nestanku.

Gligorijevićevi roditelji Jasmina i Dejan sa sinom su se poslednji put čuli 24. jula. On im je tada, navodno, rekao da ima virus i da se oseća loše. Nakon dva dana, njemu se izgubio svaki trag.

Aleksandrov poznanik sa Kipra je, kako je ispričala Jasmina, obišao sve bolnice u potrazi za Leskovčaninom, ali njega nigde nije bilo.

Privatni istražitelji tvrde da je pronađeno njegovo telo

Nakon mesec i po dana, 5. septembra, firma privatnih istražitelja "Bakun investigative&security group" objavila je u različitim Fejsbuk grupama da je Aleksandrovo telo pronađeno u šumi u blizini njegovog smeštaja samo 40 sati nakon što su oni krenuli u potragu.

Oni navode da policija tek treba da identifikuje telo.

Oglasila se i policija

Kiparski mediji takođe su preneli informaciju da je pronađeno telo muškarca, međutim, oni ne navode da je reč o Gligorijeviću.

"Prema informacijama policije, 3. septembra oko 10.30 sati pronađeno je telo muškarca u šumovitoj oblasti severno od Aja Nape koje je u podmukloj fazi mumifikacije", pišu kiparski mediji.

Kako navode, policija je na licu mesta obavila uviđaj i naložena je idenfitikacija tela.

Bonus video:

00:25

Požar zahvatio delove Tutina i Novog Pazara

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.