Srpkinja otišla na Lefkadu pa doživela veliki problem: Moli za pomoć, nudi i novčanu nagradu, a evo šta se dogodilo
Lefkada, Foto: Profimedia

PROBLEMI NA PUTU

Srpkinja otišla na Lefkadu pa doživela veliki problem: Moli za pomoć, nudi i novčanu nagradu, a evo šta se dogodilo

Jedna Srpkinja koja trenutno boravi na Lefkadi suočila se s neočekivanim problemom

Objavljeno:

Jedna Srpkinja koja trenutno boravi na Lefkadi suočila se s neočekivanim problemom tokom letovanja u Grčkoj zbog kog je zamolila Srbe da joj pomognu kako znaju i umeju.

Naime, unutar Fejsbuk grupe "Grčka uživo", Srpkinja je apelovala na sve one koji sa Lefkade putuju ka Beogradu sopstvenim automobilom da joj pomognu u transportu psa- maltezera, jer je ona nažalost ostala bez svake opcije za povratak svog ljubimca kući.

"Da li je neko voljan da preveze maltezera od mesta Nidri (Lefkada) do Beograda, do 26. avgusta kad god se uklopimo. Tada imamo povratni let za Beograd, ali nažalost avio kompanija ne dozvoljava ulazak pasa u avion. Da ne bude zabune, pas je iz Beograda došao autom, ali prijatelji koji su ga dovezli su morali da se vrate ranije, tako da sad imamo problem. Pokušali smo i sa autobuskim prevoznicima, ali ne žele. Tako da u obzir dolazi samo neko ko je sopstvenim autom i voljan je da nam vrati psa za Beograd. Uz novčanu naknadu naravno.

Pas je mali, umiljat i pristojan... Ako neko želi da pomogne, neka ostavi komentar ja ću ga kontaktirati privatnom porukom, hvala unapred.

Srpkinja, Lefkada
foto: Printscreen/Facebook

Ispod njene objave bilo je različitih komentara. Mnogi su je uputili na prevoznike koji transportuju ljubimce, a mnogi su se ponudili i sami da pomognu.

"Da li imate kompletnu dokumentaciju za psa? Prijatelji su mi tamo, vole pse i povezli bi ga ako ima papire", napisala je jedna žena.

Autorka teksta se dalje nije oglašavala javno a mi se nadamo da će pas bezbedno stići u Beograd.

Ukoliko ste planirali da ovog leta i sami povedete svog ljubimca na odmor, u našem izdvojenom tekstu pročitajte šta je ono što vam je potrebno od dokumentacije.

Bonus video:

19:44

POPODNEVNI DNEVNIK 13.08.2024

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.