Miloš traži idealno mesto Grčkoj: Treba mu noćni provod, a ova stvar mu je najbitinija, dobio je odgovore!
Plaža, Foto: Profimedia

letovanje

Miloš traži idealno mesto Grčkoj: Treba mu noćni provod, a ova stvar mu je najbitinija, dobio je odgovore!

Grčka je najomiljenije mesto mnogim Srbima

Objavljeno:

Grčka je najomiljenije mesto mnogim Srbima. Zbog toga je jedan Miloš odlučio da otputuje na Halkidiki, ali je zatražio i jednu malu pomoć svojih sunarodnika.

Naime, on je zamolio članove grupe "Live from Greece" da mu pomognu oko odabira idelanog mesta za odmor, a zanimao ga je prvi prsten Halkidikija.

Na prvom mestu je istakao blizinu. Pored toga napisao je i da bi mu odgovaralo mesto koje ima bogat noćni život.

Objava
Objavafoto: Printscreen/Facebook/Live from Greece

"Pomaže Bog Svima! Posle nekoliko godina letovanja u Crnoj Gori vreme je da se vratim u Grčku! Da li možete da mi preporučite neko mesto na prvom prstu Halkidikija ili u Olimpijskoj Regiji. Ekipa ide kolima na odmor, pa ne bih da putujemo mnogo daleko. Poželjno bi bilo da mesto ima i dobar noćni život, i koliko toliko lepe i čiste plaže...Pozdrav i Svako Dobro...", napisao je on unutar objave na "LFG" Fejsbuk stranici.

Srbi su krenuli masovno da dele savete u komentarima i izdvojila su tri grada - Pefkohori, Hanioti i Neos Marmaras.

Halkidiki
Halkidikifoto: Profimedia

"U većini slučajeva mesta sa lepim plažama nemaju veću ponudu noćnih izlazaka i obrnuto. Svakako biste mogli u Pefkohori ili Hanioti, a već kad ste kolima možete obići okolne plaže koje su zaista lepe. Možete i u Platamon, pored je Nei Pori sa prelepom plažom", pisao je komentar.

Bilo je i onih koji su smatrali da je Milošu neophodan Tasos i uživanje u njegovoj lepoti mora.

"Bog Ti pomogao, Alimpije! Obzirom da sam već tri meseca na Tasosu (došla sam ovde da radim), imala sam dovoljno vremena da ga istražim. Ovo ostrvo, po meni, ispunjava sve Tvoje uslove. Ja sam u Limenariji, i tu postoji nekoliko lokala gde se uz grčku (a i drugu vrstu muzike) održavaju povremene žurke.", glasio je komentar.

Bonus video:

03:09

AKO KREĆETE IDUĆEG VIKENDA NA MORE, RAZMISLITE DVAPUT! Iz AMSS poručuju: Na prelazima nekoliko sati čekanja, I TO NIJE SVE

(Espreso/D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.