Tri dečaka iz Niša pokrenula svoj biznis i oduševili narod: Svi kupuju njihovu limunadu, posao cveta (VIDEO)
Limunada u Nišu, Foto: Printscreen/Instagram/tamaralav

svaka čast!

Tri dečaka iz Niša pokrenula svoj biznis i oduševili narod: Svi kupuju njihovu limunadu, posao cveta (VIDEO)

Prodaja im je kažu skočila još prvog dana, a Uroš tvrdi da je tri puta morao da se vraća po nove količine limuna.

Objavljeno: 19:52h

Svako jutro od 8 pa sve do 14 sati Uroš Radosavljević, Lazar Spasić i Đorđe Sladojević prodaju limunadu i osvežavaju Nišlije koji se u tim časovima nađu ispred Gradske kuće.

Ovi dečaci imaju samo 13 godina i jedino što su želeli je da rashlade svoje sugrađane po ovim nesnosnim vrućinama i zarade za letnji kamp. Definitivno su uspeli u nameri, a onda je potražnja počela da raste.

Drugari nisu hteli, a onda se pokajali kad su videli kako zarađuju

- Sami smo došli na ideju da spremamo limunadu za Nišlije. Nismo imali i nemamo cenovnik. Ostavi nam ko koliko želi a mi za svakog napravimo baš dobru limunadu- rekao je Uroš za Niške vesti koji inače živi u blizini mesta gde zajedno sa svojim dugovima razrađuje letnji biznis.

Iako mnogi njihovi vršnjaci provode raspust igrajući se i uživajući, njih trojica su odlučili da pokrenu mali biznis koji se neočekivano razvio za samo 24 časa.

Prodaja im je kažu skočila još prvog dana, a Uroš tvrdi da je tri puta morao da se vraća po nove količine limuna.

Svako od trojice vrednih dečaka ima svoja zaduženja u ovoj priči, a nadaju se još boljoj prodaji jer im se i dosadašnji odziv Nišlija veoma dopao.

- Kada smo pozvali drugare pre dva dana da nam se priključe oni nisu hteli, e sad kad su videli da smo zaradili nešto e onda su tražili da i oni danas sa nama rade. Mi sada imamo već "razrađen posao" - rekao je Đorđe Sladojević.

Za limunadu im građani ostavljaju onoliko koliko žele, a tvrde i da su veoma darežljivi obzirom da im je neki od prolaznika ostave čak i 2.000 dinara za jednu čašu limunade.

Roditelji ove dečake veoma podržavaju, a njihov rad nije ostao neprimećen ni od strane influenserke Tamare Atanasković Aleksić koja je u saradnji sa piljarom odlučila da ovim dečacima donese dve pune gajbe limuna.

Bonus video:

32:17

CENTRALNI DNEVNIK 18.07.2024

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.