"Platili smo, a ona nam pretila": Srbinu preselo u Herceg Novom, vlasnica ga uništila! (FOTO)
Stan, Foto: Espreso

da li je smeo?

"Platili smo, a ona nam pretila": Srbinu preselo u Herceg Novom, vlasnica ga uništila! (FOTO)

Srbin koji je letovao u Herceg Novom doživeo je neprijatnost

Objavljeno:

Srpski turisti tradicionalno najviše vole da letuju u Crnoj Gori i Grčkoj i jedan Srbin je na društvenim mrežama podelio neprijatno iskustvo koje je imao u Herceg Novom. On je naveo da je doveo brata i sestru posle tri dana i da je tada izbio problem sa vlasnicom apartmana.

"Platili smo apartman u Herceg Novom, sve super, odlično, posle tri dana smo doveli brata i sestru od žene na večeru kod nas. Žena koja nam je iznajmila apartman nas je napala kako to ne može, kako ne smemo da dovodimo nikog ni da vidi apartman, a kamoli da se zadrzi tu, pretila nam, itd", napisao je on.

Svađa vlasnice apartmana i Srbina
Svađa vlasnice apartmana i Srbinafoto: Printscreen/Facebook

Pitao je da li vlasnica ima prava da mu zabrani da dovodi prijatelje u apartman ukoliko poštuje sva pravila o kućnom redu. Sa pravnog aspekta, vlasnici apartmana imaju pravila da postave pravila za svoj objekat koji izdaju.

"Međutim, ova pravila moraju biti jasno navedena i komunicirana gostima. Ako niste bili obavešteni o ovim pravilima unapred, možete se konsultovati sa lokalnim zakonima ili pravnikom kako biste razumeli svoja prava kao gost. Kućni red: Većina iznajmljivača ima kućni red koji definiše pravila ponašanja gostiju u apartmanu. Ovaj dokument obično sadrži informacije o dozvoljenim i zabranjenim aktivnostima. Ako ste dobili kućni red od iznajmljivača, trebali biste ga pažljivo pročitati kako biste videli da li postoje ograničenja u vezi sa dovođenjem gostiju", navela je jedna žena u komentarima ispod objave muškarca.

Bonus video:

07:39

GRČKA NAJJEFTINIJA, ALI NEMA SMEŠTAJA ZA MALE PARE Seničić: Sezona bolja nego prošle godine, a OVO JE OMILJENA DESTINACIJA

(Espreso / Mondo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.