GORE MREŽE ZBOG "CENOVNIKA UNIŠTENIH STVARI" SA PAGA: Pazite kako deru turiste - ova kap je prelila čašu! (FOTO)
Plaža na Pagu, Foto: Printscreen/ Youtube/ Explore Croatia

SRAMOTA

GORE MREŽE ZBOG "CENOVNIKA UNIŠTENIH STVARI" SA PAGA: Pazite kako deru turiste - ova kap je prelila čašu! (FOTO)

Kako se navodi u objavi koja se proširila na društvenim mrežama, stan je bio prljav i zapušten, a turisti su zanemeli na samim vratima

Objavljeno: 15:03h

Hrvatsko primorje se ovog leta našlo na meti udara raznih turista, što stranaca, što Balkanaca. Jedna od najčešćih stvari koju smo mogli da primetimo od početka letnje sezone su cene koje su zadale poprilične glavobolje posetiocima ove zemlje.

Ovog puta to nisu bile cene ležaljki, suncobrana, hrane i pića u restoranima i kafićima, već "cenovnik uništenih stvari" koji je dočekao turiste na ulazu u iznajmljeni stan u Pagu.

Kako se navodi u objavi koja se proširila na društvenim mrežama, stan je bio prljav i zapušten, a turisti su zanemeli na samim vratima.

U ovom "cenovniku" je između ostalog navedeno da ako uključite klimu bez razloga, biće vam naplaćeno 150 evra. Na spisku su se našle razne stvari, a jedna od njih je i ključ za koji sledi udarac po džepu od čak 100 evra.

Najskuplja stvar koja se našla u ovom "cenovniku" jeste uništavanje vrata i štokova, za šta je "kazna" vrtoglava i iznosi 500. evra.

- "Sin otišao sa curom na odmor u neki apartman na Pagu, na ulazu ih dočekao pazi "Cenovnik uništenih stvari", nameštaj exYu, ali ono što je najviše zasmetalo, bilo je prljavo, a domaćini neljubazni i tako daju oni za ocenu 2 iako su rekli da je čista i odu oni dalje za Split", navodi se u objavi na društvenoj mreži X.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

02:00

MENJA SE CENOVNIK ZA LETOVANJA! Zbog rata u Ukrajini, ove zemlje prinuđene da SPUSTE CENE ARANŽMANA

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.