SAKUPLJEN NOVAC ZA 6 CIKLUSA LEČENJA MALE SOFIJE KOJA JE SRBIJU DIGLA NA NOGE: Oglasila se njena mama (FOTO)
Majka i Sofija, Foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd

borba za život

SAKUPLJEN NOVAC ZA 6 CIKLUSA LEČENJA MALE SOFIJE KOJA JE SRBIJU DIGLA NA NOGE: Oglasila se njena mama (FOTO)

Pomozimo Sofiji da povrati radost u svoj život i bezbrižno detinjstvo koje je imala pre bolesti

Objavljeno:

Majka osmogodišnje devojčice Sofije Ilić oglasila se preko društvenih mreža i poručila je da je sakupljen novac potreban za šest ciklusa njenog lečenja. Ona apeluje da je potrebno istim tempom sakupiti novčana sredstva za još 6 ciklusa kao i za dodatne troškove u bolnici.

Njen apel je objavljen na Instagram stranici Moj beograd.

"Prenosimo vam poruku od Sofijine mame. Hvala Bogu i svim dobrim ljudima dobrog srca, uspeli smo da sakupimo za 6 ciklusa. Nastavljamo istim tempom za još 6 ciklusa i dodatne troškove u bolnici. Hvala na ogromnoj podršci. Šaljemo vam poljubce Sofija i ja iz Turske", piše u objavi na Instagram stranici.

Podsetimo, Sofija je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće, rođena deset dana posle predviđenog termina. U trećoj godini je počela da se žali da je boli glava, a nakon urađenih specijalističkih pregleda i analiza ustanovljeno je da ima tumor na mozgu sa dijagnozom Gliobastoma WHO gradus IV.

Do sada je imala 2 operacije, lečenje je sprovedeno na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a posle dve godine kontrolni MR pregledi endokranijuma pokazali su postojanje suspektne progresije prethodno praćenog tumora zbog čega ponovo mora na operaciju.

Sofija Ilić
Sofija Ilićfoto: Budi human

Posle treće operacije roditelji planiraju nastavak lečenja u inostranstvu i genetske analize tumora na Klinici u Bostonu, za šta im je potrebna finansijska pomoć i podrška.

Pomozimo Sofiji da povrati radost u svoj život i bezbrižno detinjstvo koje je imala pre bolesti.

Pošaljimo 1345 na 3030. Broj deviznog računa 160-6000001468187-64

Bonus video:

08:54

IVANI SU PRESADILI BUBREG I DOBILA JE NOVI ŽIVOT! Posle uspešne transplantacije u Minsku, ovo je rekla za BORIŠU SIMANIĆA

(Espreso/M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.