"Nema tih para za koje bih preživljao ovo poniženje": Srbin isprozivao turiste koji letuju u Paraliji, nastao haos
Evzoni, Foto: RINA

digao sve na noge

"Nema tih para za koje bih preživljao ovo poniženje": Srbin isprozivao turiste koji letuju u Paraliji, nastao haos

Opet sevaju prozivke na račun Srba koji letuju u Paraliji

Objavljeno:

Sa početkom jula i glavnom sezonom letnjih odmora, tradicionalno su započele ogromne gužve na graničnim prelazima ka Grčkoj. Nedavno objavljena fotografija turista, većinom Srba, koji su se uputili ka Paraliji, izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Fotografija koja prikazuje nepregledne kolone automobila na ulazu u Grčku izazvala je haos na društvenim mrežama. Jedan Srbin je podelio fotografiju na svom Iks (Twitter) profilu, izazvavši brojne reakcije i komentare, uključujući i kritike na račun ljubitelja Paralije.

"Srbi čekaju da uđu u Paraliju. Nema tih para za koje bih preživljavao ovo poniženje. Kao ideš na odmor", napisao je autor objave, priloživši fotografiju velike kolone automobila.

A onda je dodao:

"I onda igraju kolo u plićaku".

Kolona vozila
Kolona vozilafoto: RINA

"Dobro, i šta je poenta tvita?

Njegova objava izazvala je različite reakcije kod Srba.

"Samo si željan pažnje. Čim si istakao ono Paralija, sve nam jasno: Svi su kmetovi, samo si ti prepametni baja. Samo nastavi, uzmi i veću kašiku", "Svake godine idemo porodično u Grčku. Nikad više od pola sata čekanja, možda i 1h, više ne, ne vidim problem", "Možda je Grčka tebi selendra, ali more bogovsko, meni super", "Dobro, i šta je poenta tvita? Ne idite u Grčku?", pisali su oni koji ipak nisu videli smisao ove objave.

Opet bili su i oni koji su se složili sa autorom tvita.

"Potpuni i**oti, krenu 30. ili 1. ili 2. i zaglave. Nikad mi nije bilo jasno zašto odmor mora da počinje baš 1. ili 15og. Ne mora ali se svi tako organizuju i onda kmeče. I po meni na pravi odmor se ide avionom", "Ozbiljno poremećeni, pa da mi plate ne bih išla po ovoj vrućini!", "I onda u povratku isto tako, pa voziš 10h...Onda kažu bili na odmoru", glase njihovi komentari.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso / 24sedam / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.