GORAN FRAPIRAN RAČUNOM U POPULARNOM LETOVALIŠTU: Srbi zbog CENA OSTALI BEZ TEKSTA, da li je ovo REALNO? (FOTO)
Plaža, Foto: RINA

letovalište

GORAN FRAPIRAN RAČUNOM U POPULARNOM LETOVALIŠTU: Srbi zbog CENA OSTALI BEZ TEKSTA, da li je ovo REALNO? (FOTO)

Ovo sigurno nije očekivao...

Objavljeno: 11:13h

Trenutna je sezona godišnjih odmora i letovanja i ljudi svake godine na društvenim mrežama objavluju fotografije cena iz restorana i kafića sa popularnih turističkih destinacija. Iako je Srbima najomiljenija Grčka i Crna Gora, pa i Hrvatska, ima i onih koji vole da svrate na kupanje u daleki Portugal.

Međutim, iskustva jednog Srbina po imenu Goran koji upravo izabrao da provede leto u ovoj najzapadnijoj zemlji EU, frapiralo je mnoge!

Naime, Goran je na društvenoj mreži X, podelio račun iz jednog kafića u mestu Espinjo jer takvu cenu piva zasigurno nije očekivao da će platiti.

"Malo pivo 2,5 evra u kafiću na plaži u Portugalu. U nekim našim kafićima je skuplje", napisao je ovaj Srbin iznad podeljenih fotografija piva i računa.

Ova objava je izazvala mnoge rakcije, a ljudima je bila najšokantnije to što je PDV bio 23 posto, pa im je ukupna cena bila još neverovatnija.

"Čuj, u nekim. Nes kafu sam neki dan platila 280 dinara u lokalnom kafiću na periferiji Beograda", "Kod nas u Pančevu malo pivo košta 370 dinara", "Izuzetno jeftino za lokaciju na kojoj se nalaziš", pisali su njegovi pratioci redom, a onda je jedan od njih podelio cene piva iz jednog ugostiteljskog objekta u Bećićima.

"Ipak je ovo elitno mesto", napisao je iznad cenovnika na kom možemo da primetimo da je najjeftinije pivo 3,20 evra.

Bonus video:

04:19

CRVENO MORE JE OKIDAČ PRELIVANJA SUKOBA NA CEO SVET! Samardžija ukazao na NAJVEĆU OPASNOST PO SAD:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.