"IZUO NAS IZ PAPUČA, LETELI SMO TROSTRUKI SALTO U MORE": Srbin upozorio turiste koji idu u Grčku, obavezno pazite!
Grčka, Foto: Tamara Trajković

obratite pažnju!

"IZUO NAS IZ PAPUČA, LETELI SMO TROSTRUKI SALTO U MORE": Srbin upozorio turiste koji idu u Grčku, obavezno pazite!

Miroslav iz Srbije, jedan od turista koji je prisustvovao ovom događaju, podelio je unutar Fejsbuk grupe "GRČKA - grupa za turiste" svoje iskustvo

Objavljeno:

Ljubitelji Grčke i verni posetioci Skijatosa znaju šta je ono što se na ovom ostrvu treba izbegavati - deo pored mora i plaže iznad kog jako nisko preleću avioni kako bi sleteli na najkraću pistu u Grčkoj. Međutim, ima onih koji iz neznanja ili radoznalosti ipak tu i ostanu. Takvi turisti se ne provedu se slavno.

Miroslav iz Srbije, jedan od turista koji je prisustvovao ovom događaju, podelio je unutar Fejsbuk grupe "GRČKA - grupa za turiste" svoje iskustvo u kom je uputio javni apel svima da se paze - jer sletanje aviona koji prolazi iznad glava ljudi, kaže, nije šala!

"Reče meni moja ćerka: 'Tata, ponašate se kao mala deca, mašete pilotu'.

Izuo nas avion iz papuča, leteli smo u more uz trostruki salto. Ljudi, pazite se, nije šala," napisao je Miroslav, dodajući fotografiju svojih i ženinih papuča koje su u potpunosti stradale tokom ovog incidenta.

"Nismo mi najgori, mi smo šašavi"

Njegova objava je, iako sa ozbiljnim apelom nasmejala veliki broj ljudi, upravo zbog činjenice da su žena i on ostali i mahali avionu i uništili papuče - dok su se njihova deca na vreme sklonila.

"Piše na 10 mesta da je opasno po život zadržavanje u tom području... Ali, takvi smo mi Srbi... zato nas i svrbi", napisala je jedna gospođa.

Za njom se javila druga te napisala:

"Prisustvovala sam i ja, bilo je i stotinak Engleza, da nam bude lakše, da nismo najgori. Mi smo šašavi".

"Kako da odem kući bez selfija ispred aviona?"

"Ma šta si nam papučke slikao, daj snimak!", "Kad vidiš da su deca pametnija od tebe, onda shvatiš da si omatorio", našalili su se još neki članovi grupe.

Tada se javio sam Miroslav pa napisao:

"Sad se i ja pitam šta sam tražio tu...ali...kako da odem sa Skijatosa bez selfija ispred aviona, haha! Vuče nešto čoveka".

Bonus video:

05:18

GRČKA NIJE IZDALA SAMO PRIJATELJSKU SRBIJU NEGO I PRAVOSLAVLJE Novinarka iz Atine opisala atmosferu nakon SRAMNOG GLASANJA U SE

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.