"DA NEMAJU I MUZIČKU ŽELJU?": Srbija na nogama zbog MOLBE NOVOPEČENIH RODITELJA, cela zemlja u TRANSU (FOTO)
Zgarda, Foto: Aleksandar Stojanović

haos

"DA NEMAJU I MUZIČKU ŽELJU?": Srbija na nogama zbog MOLBE NOVOPEČENIH RODITELJA, cela zemlja u TRANSU (FOTO)

Ispod objave našlo se bezbroj različitih komentara

Objavljeno:

Novopečeni roditelji znaju da je dobar san bebe pola zdravlja. Upravo zato na drvetu pored jedne zgrade u Srbiji osvanula je žuta tabla sa molbom upućenom prolaznicima i vozačima, koja je donekle šokirala mnoge Srbe.

Fotografija apela objavljena na Iks profilu "gingeritza" u kom roditelji mole komšije i prolaznike da budu "apsolutno tihi", jer se odmah iza zida u prometnoj ulici nalazi spavaća soba gde spava jedna beba, postala je brzinom svetlosti viralna na internetu izazvavši različite reakcije.

"Molimo za finu tišini.

Poštovane komšije i prolaznici, ovde se nalazi naša spavaća soba u kojoj spava mala beba te vas molimo da celom dužinom ovog puta budete apsolutno tihi jer se sve čuje kada prolazite.

Vozače molimo da izbegnu parkiranje ispred prozora i korišćenje zvučne signalizacije. Najlepše hvala!", stoji u poruci okačenoj na drvetu odmah pored zgrade", piše na tabli.

"Da nemaju i muzičku želju?"

Ispod objave našlo se bezbroj različitih komentara. Jednima je molba bila previše, dok drugi nisu videli problem, ili bolje reći, razumeli su ga.

"Tišina grobnih razmera da bude", "Ma ja sam za ideju da saobraćajna policija blokira svaku ulicu sa ovakvim natpisom. Pa ne može dete da spava ljudi", "Ovo je neko napisao i nije mu bilo glupo", "I ako mogu sve komšije da se isele iz zgrade i da više niko nikada ne prođe pored njihove dnevne sobe", "Joj Bože! Bebe mirno spavaju, a mama i tata moraju da se saberu malo", "Da nemaju i muzičku želju?", pisali su oni.

"Ispoštovala bih, šta je problem?"

Opet, mnogi nisu videli ništa loše u molbi.

"Pa što znam, meni je neka opšta kultura da se ne dernjaš ljudima ispod prozora i ne nalegneš na sirenu bila tu beba ili ne", "Kakvi strašni odgovori! Ovamo pričamo o nekoj empatiji! Jedna kaže, 'namerno bi pravila buku'! Posle kažete loš smo narod. Vi ste loši!", "Ispoštovala bih, šta je problem tiho proći delom hodnika ili zajedničkog dvorišta?", glasili su samo neki od komentara.

Bonus video:

01:52

KURIR SA LICA MESTA EKSPLOZIJE NA ZVEZDARI! Stanari zamalo izbegli TROVANJE gasom, a popravke još ne počinju zbog kiše

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.